Neler Yeni

MİCROSOFT HESABIM ÇALINDI

x-onia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Özvatan
Arkadaşlar sabah gelen maile göre ilk olarak maili daha sonrasında da numaramı değiştirmişler. Hesabıma asla giriş yapamıyorum. Kendi kullandığım maili yazınca da böyle bir mail yok diyor. En başta değiştirdikleri maili de değiştirmişler. Yani yeni bir mail daha var. Hesabıma olan bütün erişimimi kaybettim. Ne numaram ne mailim ile giriş sağlayamıyorum. Hesabıma nasıl girdiklerini de bilmiyorum hesaba giriş maili gelmemiş. Ayrıca çift aşamalı doğrulamayı bile kaldırmışlar. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Okulumla alakalı her bilgi onun içindeydi. O hesabın gitmesi bana çok şey kaybettirir.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
Geçmiş olsun. Destek açabilirsin.

x-onia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Özvatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler destek kurtarma formu gönderemiyorum çünkü o e postamı silmişler. Yapabileceğim hiç mi bir şey yok.

TahinPekmez

80+ Silver
ikincil e postan da yoksa. başka bir posta ile ticket aç. durumunu anlat. hesabindan yaptigin yada çalınan hesabinla Microsoft magazasindan satin aldığın son 3 işlemi sorabilirler. giriş bilgilerini falan.ne isterlerse hazir ol.

x-onia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Özvatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikincil e postan da yoksa. başka bir posta ile ticket aç. durumunu anlat. hesabindan yaptigin yada çalınan hesabinla Microsoft magazasindan satin aldığın son 3 işlemi sorabilirler. giriş bilgilerini falan.ne isterlerse hazir ol.
Ticket nerden gönderebilirim. Göndermeye çalıştığımda sürekli yeni link gönderip bir taraflara yönlendiriyorlar ve herhangi bir ticket yeri olmuyor. Sadece önerge okutuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap kurtarma formu da gönderemiyorum çünkü kendim kullandığımm mailimi kaldırmışlar hesaptan. Ve şuan kullanılan maili de bilmiyorum.

TahinPekmez

80+ Silver
Ticket nerden gönderebilirim. Göndermeye çalıştığımda sürekli yeni link gönderip bir taraflara yönlendiriyorlar ve herhangi bir ticket yeri olmuyor. Sadece önerge okutuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap kurtarma formu da gönderemiyorum çünkü kendim kullandığımm mailimi kaldırmışlar hesaptan. Ve şuan kullanılan maili de bilmiyorum.
eve gecince bakayim

Top Bottom