SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
Kmspico en basiti. Tamam biraz riskli ama işine yarayacağı kadar kullanılabilir. KMS serverine bağlanması tercih edilebilir. Tamam sizde haklısınız. Ama yinede çok aşırı bir sorun yaratmıyor. Yaratsaydı e7500 işlemci ile dibine kadar hissederdimYeni topladığım sistemde yanlışıkla kurdum ve 2 hafta sonra google aramalarında reklamlarla, bilgisayardaki anlık sıcaklık dalgalanmalarıyla karşılaştım. Kurmak sizin tercihiniz, ancak bunu kurdurmaya çalışmanız sizin yanlışınız. Forumda W10 etkinleştirme rehberi mevcut, hiç değilse onu önerirdiniz. KMSPICO önermek nedir?
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum ben aslında lisans almasına alırım ama benimkisi biraz tuhaf iş. Ben almaya üşeniyorum yoksa bende az çok onları duydum.Böyle düşüneceğiniz için optimizasyonlar var zaten.
Ücretsiz olan her şeyde ürün sizsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orjinal kullanmak tercihim. Ama üşenmesem işte. Belki yeni topladığım 4. Sisteme orjinal alırım. Ama eğer onada üşenirsem KMS bağlarım geçerim.