Neler Yeni

Microsoft OneDrive ne denli güvenilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alpaslan Alkan
Arkadaşlar iyi sosyaller. Bazı özel ve önemli fotoğraf ve videolarımı OneDrive'a yedeklemeyi düşünüyorum. 100GB depolama alanı satın aldım. Ancak sorum şu, OneDrive ne kadar güvenilir? Güvenilirden kastım veri güvenliği. Yani üçüncü taraftan herhangi bir kişi veya rastgele bir Microsoft çalışanı benim bu özel verilerimi kafasına göre görüntüleyebilir mi? Sizce güvenilir mi? Ne denli güvenilir bir bulut depolama hizmeti? Nasıl güvenebilirim? Bilgisi olan varsa bu konularda yardımcı olursa çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
Asla güvelinir değil. Ve bu adamlara dava açılıp haksız oldukları kanıtlansa kullanıcıya ücret öderken bile TR bunun dışında tutulur. OneDrive para verecceğime harici alırım (ki harici aldım) asla para vermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alpaslan Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla güvelinir değil. Ve bu adamlara dava açılıp haksız oldukları kanıtlansa kullanıcıya ücret öderken bile TR bunun dışında tutulur. OneDrive para verecceğime harici alırım (ki harici aldım) asla para vermem.
Hocam bende sizinle aynı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz bir F/P harici disk var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
crucial üstüne tanımam bunu öneririm imkanın varsa da 4TB modeline bakabilirsin.

Top Bottom