Neler Yeni

Öneri Microsoft Store MİNECRAFT 250 TL !?!?!

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ismail
Dolardan hızlı yükseliyor almak lazım kütüphaneye

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Cihan Mert Karagöz
Ben genelde cracklisi oynadım, şimdi bunu alsam Tekkit,hexxit modu vs oynamak istediğim zaman yine ekstra crack yapmak zorunda bırakır mı? Şayet öyle ise düz Minecraft sarmiyor, almaktan vazgecirim
curse forge üzerinden istediğin mod paketini indirebiliyorsun direk. Sadece giriş yaparken launcher orjinal istiyor. hexxit ve tekkit modları technic launcher üzerinde var. Onda da aynı şekilde premium hesap ile giriş yapmak gerekiyor kullanabilmek için.

meliiih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Melih Bozkurt
curse forge üzerinden istediğin mod paketini indirebiliyorsun direk. Sadece giriş yaparken launcher orjinal istiyor. hexxit ve tekkit modları technic launcher üzerinde var. Onda da aynı şekilde premium hesap ile giriş yapmak gerekiyor kullanabilmek için.
hocam peki hem ps5ten hemde pcden satın alsak kardeşimle aynı serverda oynayabilir miyiz modlu fln

yaman..k

80+ Silver
hocam peki hem ps5ten hemde pcden satın alsak kardeşimle aynı serverda oynayabilir miyiz modlu fln
Olmaz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık crack minecraft ı bırakma zamanı gelmişti hypxel filan giremiyordum alıp yaza oynarım.

yaman..k

80+ Silver
Aldım konu sahibine teşekkürler.

ylmzkuscu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yılmaz Kuşçu
hocam online işi nasıl oluyor premiumda ona göre alacağım arkadaşlarımla üçüncü bir platform olmadan oynabiliyor muyuz ona göre alacağıız

Top Bottom