Ziona Cezalı 80+ Silver Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2,536 Reaksiyon skoru 1,298 16 Haziran 2022 #1 Minecraft Bedrock&Java sürümü ikisi birlikte Microsoft Store'da 68TL olarak görünce satın almak istedim, satın alma kısmı yok şu an XBOX Gamepass üyeliğim olduğu için mi böyle gözüküyor yoksa zaaten bende var mı?
Minecraft Bedrock&Java sürümü ikisi birlikte Microsoft Store'da 68TL olarak görünce satın almak istedim, satın alma kısmı yok şu an XBOX Gamepass üyeliğim olduğu için mi böyle gözüküyor yoksa zaaten bende var mı?
kırmızışarapp Cezalı 80+ Silver Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3,702 Reaksiyon skoru 1,494 16 Haziran 2022 #2 Gamepasste mevcutmuş almana gerek yok.
Ziona Cezalı 80+ Silver Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2,536 Reaksiyon skoru 1,298 16 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WildFurryTR yazmış: Gamepasste mevcutmuş almana gerek yok. Devamı için tıklayın... gamepassim bitecek yakında. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Haziran 2022 WildFurryTR yazmış: Gamepasste mevcutmuş almana gerek yok. Devamı için tıklayın... Şu an aldım XBOX üzerinden, satın al kısmı gitti sizce ekstradan alınan bir 68TL mi oldu?
WildFurryTR yazmış: Gamepasste mevcutmuş almana gerek yok. Devamı için tıklayın... gamepassim bitecek yakında. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Haziran 2022 WildFurryTR yazmış: Gamepasste mevcutmuş almana gerek yok. Devamı için tıklayın... Şu an aldım XBOX üzerinden, satın al kısmı gitti sizce ekstradan alınan bir 68TL mi oldu?