Windows 10 çıktığından beri çoğu kişinin yaşadığı bir hata bu maalesef. Benim eski pc'de oluyordu , ayarlar>uygulamalar>microsoft store üzerine tıklayın >gelişmiş seçenekler> en alta inip sıfırla ve onar yapın:Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sabahtan beri araştıyorum ama hiçbir şey elde edemedim 10 kere format attım genede düzelmedi yardımcı olurmusunuz
kanka bi çok şeyi yaptım ama olmuyor bu dediğinide şimdi yaptım gene olmadıWindows 10 çıktığından beri çoğu kişinin yaşadığı bir hata bu maalesef. Benim eski pc'de oluyordu , ayarlar>uygulamalar>microsoft store üzerine tıklayın >gelişmiş seçenekler> en alta inip sıfırla ve onar yapın:
Alıntıyı görüntüle
Yarın olunca arama kısmına yardım alın yazın , sorun yerine microsoft store çalışmıyor yazın ve bir microsoft çalışanından destek alın hocam , bu sorunun çözümünü bilen yoktur yıllardır olan bir problem maalesefkanka bi çok şeyi yaptım ama olmuyor bu dediğinide şimdi yaptım gene olmadı
tamam knk o şekil deneyeyimYarın olunca arama kısmına yardım alın yazın , sorun yerine microsoft store çalışmıyor yazın ve bir microsoft çalışanından destek alın hocam , bu sorunun çözümünü bilen yoktur yıllardır olan bir problem maalesef