Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil 1.497 TL

ölmüyor batarya falan onlar microsoft hurafeleri
Microsoft hurafeleri mi? Pil teknolojisi senin dünyanda gelişmiş galiba ama gerçek dünyada öyle bir şey yok. Günümüzün Lityum pilleri 1 yıldan sonra kapasitesini yitirmeye başlıyor, 2 yıl kadar sonra bariz fark edebileceğin kadar düşer ömrü.

Dualshock'u buna karşı savunmayın arkadaşlar. 5-6 saatlik bir oyun serüveninden sonra baş parmaklarınız kramp geçirmeye başlıyor. Dualshock hiç ergonomik değil, Windows ile uyumu yok.

Şu an gamesir t4 pro kullanıyorum. Bir sorunum yok ama tetik tuşları yavaştan sertleşti. 50 saate yakın kullandım. Bunu almaya değer mi

Para olsa kaçmazdı...

Microsoft hurafeleri mi? Pil teknolojisi senin dünyanda gelişmiş galiba ama gerçek dünyada öyle bir şey yok. Günümüzün Lityum pilleri 1 yıldan sonra kapasitesini yitirmeye başlıyor, 2 yıl kadar sonra bariz fark edebileceğin kadar düşer ömrü.
çıktıgı günden beri ps5 sahibiyim. içinden cıkan dualsense nin pilinde en ufak deforme olmadı sana yalan borcum mu var? Sene olmuş 2023 hala pil kullanan microsoftun gamepadini savunmayın bana :) Ayrıca şu halde bile 1500 lira dualsense 2.5 senelik olmasına rağmen satışa koysam yarın satılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,771
Üyeler
195,726
Son üye
Livan
Geri