neptün yüksel
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı senin cidden anlama sorunun var.hayır üzüldüğüm konu elemanın proton maile para verip kendini güvenceyi aldığını sanması ona kahkaha attım 1 ay bende proton kullanıdm ücretsiz kampanya vardı hiçbir fark yok bence mailden gmailden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hakikaten hastasınız siz psikayriye görünmeniz gerekiyor.
Protonmail'in ücretsiz sürümü var zaten. Para verdiğim yok .
Aklın olmayınca saçmalıyorsun işte.
Ya işte protonmail'de bugüne kadar bir olay oldu, o da ülkeler arasında bir kriz çıktı, BM'nin emriyle paylaşmak zorunda kaldılar.Önemini anlamıyorum değil bu konulara önem herkes veriyor ama çok merak iyi değildir sen bu kadar sorgulaman anormal
O dediğin asla olmaz dostum adamlar her bilgini biliyor zaten olay olduğunda bakıyorlar eğer dediğin gibi olsaydı kişisel haklar olmazdı adamlarda senin her eposta şifren var bakamıyorlar zaten bu kanunlar boşa yok karar çıkmadan bakamaz hiç kimse
Onun dışında Gmail'de mesela sen ve 3. taraf herkes mailleri okurken. Protonda böyle bir şey yok. Sen ve gönderici arasında yada alıcı arasında.
Tabii burada demek istediğim şu, elbet protonda da bir şeyler vardır alicengiz oyunları yani ama Gmail'de güvenlik 10 ise Proton'da 90 falandır yani. Kıyaslama yaptım burada.
Son düzenleme: