Öyle olaylar oluyor. Kızın birinin görüntülerini ele geçirdiler. Şantaj ettiler. Kız da intihar etti.Bazen sıkıldığımla leptopun ön kamerası beni izliyormuş hissi yaşadğımda el hareketi çekiyorum kameraya şaka değil
İşte onu bilmiyorum ben.Devletin kimlik bilgilerini satıyor ne anlatıyorsun be abicim?
Yanılıyorsunuz. 15 temmuzda gerkesi almadılar. Sadece fetö ile ilişkisi olan kim varsa onları aldılar. Büyük bir kesiminde bilgisine başvuruldu. Tapılan soruşturmalarda, bağlantısı yoksa beraat verildi zaten. tabii ki arada hatalar yapılmıştır ama sizin dediğiniz gibi kim varsa aldılar durumu yok ortada. Lütfen yargıyı yaftalamayın. Yargı camiasından olduğum için 15 temmuzu ve o süreci iyi biliyorum.Yakın zamanda örnek verdim ben. Mesela 15 Temmuz olaylarında. Suçlu suçsuz herkesi aldılar.
Yaş ile alakası yok bunun. Duyatlı olmak gerekir. Elden bir şey gelmez evet ama en azından özel bilgilerinizin birilerinin elinde olması en azından sizleri rahatsız etmeliydi.
Bir tutturmuşunuz yaş .
Al 9 yaşındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Script çocuklarından erkek olarak ben korkmam. Bana bir şey yapamazlar ama kızları şantaj edebilir o okul çocukları. Adres ve tel bilgilerinden ötürü farklı yollarla şantaj edebilirler. Discord olaylarında gördük zaten, neler neler yapmış bunlar.
Tabi onların elinde böyle bir şey yoktur. Çünkü E-devlet verilerinin çalındığına dair olan haberlerde kaynak yok. Sadece başlık, clickbait gibi.
Araplar'ın elindeyse (ki sanmam çünkü çalındığına dair bilgi yok) o zaman sorun olabilir.
Ben sadece kişisel bilgilerin KVKK yada başka bir şey altında da olsa bile toplanmasını hiç istemem, o kadar ama yapacak bir şey yok.Yanılıyorsunuz. 15 temmuzda gerkesi almadılar. Sadece fetö ile ilişkisi olan kim varsa onları aldılar. Büyük bir kesiminde bilgisine başvuruldu. Tapılan soruşturmalarda, bağlantısı yoksa beraat verildi zaten. tabii ki arada hatalar yapılmıştır ama sizin dediğiniz gibi kim varsa aldılar durumu yok ortada. Lütfen yargıyı yaftalamayın. Yargı camiasından olduğum için 15 temmuzu ve o süreci iyi biliyorum.
Neptün bey, yazımın geri kalanını da okuyunuz. Herkese aynı şeyleri yazmayın lütfen
O zaman teknolojik hiç bir şey kullanmayacaksın bu kadar basit. @nightsoldier in dediği gibi.Ben sadece kişisel bilgilerin KVKK yada başka bir şey altında da olsa bile toplanmasını hiç istemem, o kadar ama yapacak bir şey yok.
Yeni nesil kimliğim de mi yok?Ben asla parmak izi kullanmadım bir yerde, rahatım.
dostum aramızda devlet başkanı olmadıktan sonra duyarlı olsak ne duyarlı olmasak ne millet yarın ne yicez derdinde sokaklara neptün yükselin gizlilik hakkındaki forum konusunu okuyun diye pan kartmı açalım ne yapalımAman siz cidden bir şeyden anlamıyorsunuz. Boşuna dil döküyorum ben gerçekten. Tüm mahremiyetiniz, birilerin elinde olsun böyle.
Size yakın zamanlardan örnek vermek lazım. Mesela 15 Temmuz'da suçlu suçsuz kim varsa hapis yattı.
Duyarlı olmayın böyle şeylere, devam edin böyle .
O zaman teknolojik hiç bir şey kullanmayacaksın bu kadar basit.
Kardeş şöyle düşün sen internet başındasın ve aktiviten her an kaydediliyor. Windows ve Edge kullanıyorsan zaten kaçış yok bundan. Bu rahatsız edici değil mi? Sanki bir kamera seni izliyor işte. Çok korkutucu.Bu bilgilerinde güzel kardeşim valla merak ediyorum.
Hacı Tor browser'ı tüm bilgisayar internetine yayarsak eğer ISS takip edebilir mi bizi?Snowden filmini izle. Gerçek olaylar filme alınmıştır.
Ondan sonra tüm kameralı cihazların ön kamerasını felan bantlamaya başliycaksın.
Telefonlara parmak izi elkemişler. Keyiflerinden yapmamışlar ki. Evrensel yüksek bir cinayette elin olursa ve herhangi telefon kullanısan Telefon anında yerini ifşalar parmak izin sayesinde.
Neyseki özel katil felan değiliz.
Eldiven mi kullanalım yoksa? Hitman?
Tek çare Tor'u tüm internete yaymak.Yeni nesil kimliğim de mi yok?
Valla bence güvenlik konusunda ya pek takmamak gerek ya da komple teknolojiyi bırakmak gerek, o yöntemler de pek anonim yapmıyor, arkada neler neler yapıyorlar
ben şahsen microsofttan nefret ediyorumHacı Tor browser'ı tüm bilgisayar internetine yayarsak eğer ISS takip edebilir mi bizi?
Tek çare Tor'u tüm internete yaymak.
Normal ve VPN'neli internette güvenlik 10 iken Toru yayarsak en azından güvenlik 50-60 olur.
İster Tor browserin babasını kullan yine takipteyiz. Hem internete girdiğin yazılar ve resimler hiçbirşey silinmiyor. Sen sildiğini sanarsın ama öyle değil işte.Hacı Tor browser'ı tüm bilgisayar internetine yayarsak eğer ISS takip edebilir mi bizi?
Benim Windows'ta durmamın tek nedeni lanet bir iş yüzünden. Yoksa bilgisayarımda 40 tane oyun var ve hepsi Linux'ta çok süper çalışıyor., Nintendo 3DS'imde 60 tane oyun yüklü.ben şahsen microsofttan nefret ediyorum
bilgi toplamaya gelince donumuza kadar alıyorlar
bizim destekle işimiz olunca hiçbir halt olmuyor
valorant oynamasam linuxa geçesim var çok fena ama işte
Daha yeni tor'a baktım biraz. 3 yerden IP süzgeçinden geçiyor .İster Tor browserin babasını kullan yine takipteyiz. Hem internete girdiğin yazılar ve resimler hiçbirşey silinmiyor. Sen sildiğini sanarsın ama öyle değil işte.
Olayları çok ilerletmişler. Filmi izlemeni öneririm.
Her saniye telefon mikrofonuyla dinleniyoruz. Ağzımızdan anahtar söz çıkmayana kadar dikkat merkezine girmeyiz.
Abd başkanına yada başkandan da üst düzey insana karşı suikast, veya biz bilmediğimiz olayların anahtar kelimeleri.
Sonra telefonun yardımıyla senin geçmiş bilgilerin filtreden geçirilip tehlikeli olup olmaman araştırırlıyor. Geçmişin temizse uğraşmazlar
Ben eskiden okuldayken, Siber Güvenlik Uzmanları seminere gelmişti bizim okula.Snowden filmini izle. Gerçek olaylar filme alınmıştır.
Ondan sonra tüm kameralı cihazların ön kamerasını felan bantlamaya başliycaksın.
Telefonlara parmak izi elkemişler. Keyiflerinden yapmamışlar ki. Evrensel yüksek bir cinayette elin olursa ve herhangi telefon kullanısan Telefon anında yerini ifşalar parmak izin sayesinde.
Neyseki özel katil felan değiliz.
Eldiven mi kullanalım yoksa? Hitman?