🔥İndirim Migros (Bedava) 100 Money puan (Vodafone özel)

Ayni sekilde bana da uzun kod verdi kullanamadim

Tek numaraya tek kod tanımlanıyor anladığım kadarıyla, daha önce talebinizi aldık diye mesaj geldi money den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada öğrenci arkadaşımız varsa 2 tane fazladan kod var ikisini de vereyim küçük miktar ama bi öğünü bizden olur belki

daha önce kullanmaya calısmıs gene hata almıstım sonu 0000 diye bitiyor 2.5tl ücret aldı vodafone kod gönderirken eksiktir diye mesaj gönderdi migrosta bana olmuyor nbedense 13 temmuzda almısım koduda

daha önce kullanmaya calısmıs gene hata almıstım sonu 0000 diye bitiyor 2.5tl ücret aldı vodafone kod gönderirken eksiktir diye mesaj gönderdi migrosta bana olmuyor nbedense 13 temmuzda almısım koduda
Aynen banada sonu 0000 olarak geliyor

31 marta kadar yazısını görmeden gittim hesap açtım ne güzel 2 tane bende bi tane kardeşimde bi tane annemde Vodafone hat vardı puanları cüzdana atar bi sene sonra kullanırım diyordum kahretsin

Bi tane kod yazdım sildim alabilen oldu mu bilmiyorum bi tane daha yazarım istiyorsanız

Aynı money hesabına birden fazla kod oluyor mu? Yapan deneyen başarılı olan var mı?

30 dk önce SMS attım kampanyaya katılım sağlanmıştır dedi fakat hala money para düşmedi normal mi?

Geri