🔥İndirim Migros Çikolatalarda 2 al 1 öde

Kutu fatura garanti mevcut diyete başlayacağım için satıyorum. Hepsi tertemiz pakedi açılmamış sıfır ayarındandır. Dosta gider... Kırılmış çikolata takıntısı olanlar yazmasın...
Hocam en son kaça olur ?
Bide mining felan yapıldımı hiç ona göre alacağımda ?

Neredeyse aynı şeyleri almışız sadece damak ile Milka yok bende 🫡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz knk bunlar etiketi açılmamış diye satiyolar mining çıkması hep furmark 90 derece
Bende öyle düşünüyorum hocam memlekette adam akıllı çikolata satan kalmamış nereye baksam miningli.

Bende öyle düşünüyorum hocam memlekette adam akıllı çikolata satan kalmamış nereye baksam miningli.
Hocam miningli olsa söylerim miningli diye neden söylemeyeyim isterseniz özelden faturasını da yollayayım ne zaman aldığım belli, miningli olsa çikolatalar erimiş olurdu benim hepsi taş gibi maşallah

Hocam miningli olsa söylerim miningli diye neden söylemeyeyim isterseniz özelden faturasını da yollayayım ne zaman aldığım belli, miningli olsa çikolatalar erimiş olurdu benim hepsi taş gibi maşallah
Belki bakım yaptın temizledin tekrar dondurdun nerden bilicez ?

Az önce arayıp çikolataların stokta olmadığı için siparişi iptal edeceklerini söylediler. 2 gün önce aldığım şeyin stoğunu ayırın o zaman bilader.

Az önce arayıp çikolataların stokta olmadığı için siparişi iptal edeceklerini söylediler. 2 gün önce aldığım şeyin stoğunu ayırın o zaman bilader.
Öyle olmuyor siparişi ya iptal edersen sipariş teslimat saatine yakın hazırlanıyor

Öyle olmuyor siparişi ya iptal edersen sipariş teslimat saatine yakın hazırlanıyor
Sonuçta 2 gün önce aldım, stok ayrılması lazım. Migros Hemen'den sipariş verdim orada da stokta yok diye 2 kez iptal edildi, 1 tane daha indirim kodu verdiler. Toplam 2 indirim koduyla 2 ayrı sipariş verdim, gelmelerini bekliyorum. Birisi 28,70 birisi 15,20 toplam 43,90 tabi bunlar da iptal olmazsa.

Screenshot_2022-10-31-12-12-32-253_com.inomera.sm.jpg

Screenshot_2022-10-31-12-12-32-253_com.inomera.sm.jpg

Geri