Neler Yeni

🔥İndirim Migros Çikolatalarda 2 al 1 öde

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Kutu fatura garanti mevcut diyete başlayacağım için satıyorum. Hepsi tertemiz pakedi açılmamış sıfır ayarındandır. Dosta gider... Kırılmış çikolata takıntısı olanlar yazmasın...
Hocam en son kaça olur ?
Bide mining felan yapıldımı hiç ona göre alacağımda ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Neredeyse aynı şeyleri almışız sadece damak ile Milka yok bende 🫡
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz knk bunlar etiketi açılmamış diye satiyolar mining çıkması hep furmark 90 derece
Bende öyle düşünüyorum hocam memlekette adam akıllı çikolata satan kalmamış nereye baksam miningli.

no-name

80+ Silver
Bende öyle düşünüyorum hocam memlekette adam akıllı çikolata satan kalmamış nereye baksam miningli.
Hocam miningli olsa söylerim miningli diye neden söylemeyeyim isterseniz özelden faturasını da yollayayım ne zaman aldığım belli, miningli olsa çikolatalar erimiş olurdu benim hepsi taş gibi maşallah

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Hocam miningli olsa söylerim miningli diye neden söylemeyeyim isterseniz özelden faturasını da yollayayım ne zaman aldığım belli, miningli olsa çikolatalar erimiş olurdu benim hepsi taş gibi maşallah
Belki bakım yaptın temizledin tekrar dondurdun nerden bilicez ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Hocam gelin test edin yerimiz yurdumuz belli konumu atayım gelin kendi gözlerinizle görün ama satın alma niyetiniz varsa ve anlaşırsak gelmeden bir kapora atarsanız sevinirim 🤠
Ya sende bir si....

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Az önce arayıp çikolataların stokta olmadığı için siparişi iptal edeceklerini söylediler. 2 gün önce aldığım şeyin stoğunu ayırın o zaman bilader.

ChristianSerratos

80+ Silver
Az önce arayıp çikolataların stokta olmadığı için siparişi iptal edeceklerini söylediler. 2 gün önce aldığım şeyin stoğunu ayırın o zaman bilader.
Öyle olmuyor siparişi ya iptal edersen sipariş teslimat saatine yakın hazırlanıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Öyle olmuyor siparişi ya iptal edersen sipariş teslimat saatine yakın hazırlanıyor
Sonuçta 2 gün önce aldım, stok ayrılması lazım. Migros Hemen'den sipariş verdim orada da stokta yok diye 2 kez iptal edildi, 1 tane daha indirim kodu verdiler. Toplam 2 indirim koduyla 2 ayrı sipariş verdim, gelmelerini bekliyorum. Birisi 28,70 birisi 15,20 toplam 43,90 tabi bunlar da iptal olmazsa.

Screenshot_2022-10-31-12-12-32-253_com.inomera.sm.jpg

Screenshot_2022-10-31-12-12-32-253_com.inomera.sm.jpg

Top Bottom