🔥İndirim Migros Market Algida Dondurmalarda 400/200 TL İndirim / Hemen 300/150 TL İndirim

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,337
Ne ödeme kisminde nede kupon kisminda ne gırülüyor nede aktif oluyor. Çözemedim. Mobil sitede boyle uygulamada nasil bilmem.

migrosun yaptıgı indirimler kuryeyinin anasını aglatıyor çok sinirimi bozuyor :mad::mad:

Geçenki vodafone kampanyasından da 100tl puan almıştım 160tl ye 2 tane Maraş usulü kutu 4 tane cornetto disc aldım teşekkürler :)

7 adet magnum 150 TL'ye geldi tesekkurler..

Bence alınabilecek en mantıklı olanlar;
Screenshot_20250816_163954_Migros(1).webp

Kesme dondurmaya özel sepette ayrı indirim olduğu için o bu kampanyaya dahil değil.
"Bol Kaymak" olan dondurmayı öneririm. Mcdonald's dondurmasını andırıyor. Maraşlar kadar şekerli gelmiyor tadı.
Hepsine 350 lira verdim

Algidanın sahibi Unilever firması İsrail askerlerine bizzat ürün ve hizmet tedarik eden ekonomik olarak destek veren bir şirket. Yiyenlerin ve indirim diye paylaşıp vesile olanlar, sizin vicdanınız çürümüş.

Kundaktaki bebekleri öldürenlere destek veren firmalardan nasil alis veris yapip afiyetle yiyorsunuz!?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Algidanın sahibi Unilever firması İsrail askerlerine bizzat ürün ve hizmet tedarik eden ekonomik olarak destek veren bir şirket. Yiyenlerin ve indirim diye paylaşıp vesile olanlar, sizin vicdanınız çürümüş.

Kundaktaki bebekleri öldürenlere destek veren firmalardan nasil alis veris yapip afiyetle yiyorsunuz!?
Bunu söyledin ya bilmiyordum dostum şuan tum aileye hediye algida sipariş ettim çok teşekkurler soylarını kurutma fırsatına katkımız olacaksa ne guzel

Geri