M metemrc61 80+ Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 146 1 Eylül 2023 #1 Mikrofon arkadan hışırtı geliyor gürültü engelleme için bir öneriniz varmı? program fln vs. mikrofon
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,188 Dahası Reaksiyon skoru 4,198 İsim Yusuf İlgilendiği Kategoriler İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye 1 Eylül 2023 #2 Discord sanırım krisp programını kulanıyordu yazıyordu gürültü azaltma açma yerinde.
M metemrc61 80+ Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 146 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yusufx yazmış: Discord sanırım krisp programını kulanıyordu yazıyordu gürültü azaltma açma yerinde. Devamı için tıklayın... discordu biliyorum aynı nvıdıa'nın broadcast'i varya onun gibi bişi lazım benim ekran kartı desteklemiyor broadcats'i
Yusufx yazmış: Discord sanırım krisp programını kulanıyordu yazıyordu gürültü azaltma açma yerinde. Devamı için tıklayın... discordu biliyorum aynı nvıdıa'nın broadcast'i varya onun gibi bişi lazım benim ekran kartı desteklemiyor broadcats'i