Neler Yeni

mikrofon cızırtı

HearMus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Canbolat
Arkadaşlar mikrofondan sadece cızırtı geliyor.Karşıya ses gitmiyor.Daha dün çalışıyordu.OBS ayarı yaparken gitti.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
gürültü azaltmayı etkinleştir

Rograin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Özer
Facebook
Rograin
Telefondan dene birde telefonda da sorun varsa geçmiş olsun yoksa ayarları sıfırlayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
Arkadaşlar mikrofondan sadece cızırtı geliyor.Karşıya ses gitmiyor.Daha dün çalışıyordu.OBS ayarı yaparken gitti.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Büyük ihtimalle mikrofonunun kablosunda temassızlık var benim eski dandik kulaklığıma çok yaşadım açıp tamir ettim 4-5 defa kulaklığın fazla pahalı değilse mikrofonun olduğu taraftaki kulaklığın vidalarını sök sonra bilgisayardan ses kaydediciyi aç kablolar dokun ses aldığın an o işte mikrofonun kablosu bantlı veya lehimli olur zaten onu soy sonra teli kopan kabloya sar ve bantla ama fazla dayanmaz sık sık kopuyor tabi bunları yapacaksan önlemlerini de al

HearMus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle mikrofonunun kablosunda temassızlık var benim eski dandik kulaklığıma çok yaşadım açıp tamir ettim 4-5 defa kulaklığın fazla pahalı değilse mikrofonun olduğu taraftaki kulaklığın vidalarını sök sonra bilgisayardan ses kaydediciyi aç kablolar dokun ses aldığın an o işte mikrofonun kablosu bantlı veya lehimli olur zaten onu soy sonra teli kopan kabloya sar ve bantla ama fazla dayanmaz sık sık kopuyor tabi bunları yapacaksan önlemlerini de al
ama obs de ayar yaparken oldu hep eskiden bidaha olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
ama obs de ayar yaparken oldu hep eskiden bidaha olmuştu
Bilemiyorum ses mikrofon driverlarını arat güncelle yoksa yükle düzelmezse dediğim gibi açar bakarsın kopukluk varsa birleştirirsin

HearMus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum ses mikrofon driverlarını arat güncelle yoksa yükle düzelmezse dediğim gibi açar bakarsın kopukluk varsa birleştirirsin
nasıl bulabileceğimi bilmiyorum acaba nerden bulurum

Asphyxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdullah Bilik
mikrofonunu arka jack a takmayı deneyip tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsin.

Şaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf
Her kullandığın kulaklıkta aynı sorun ile karşılaşıyosan ya usb kabloların bozuluyordur yada anakart

Top Bottom