denedim ama onunla olmuyorgürültü azaltmayı etkinleştir
Büyük ihtimalle mikrofonunun kablosunda temassızlık var benim eski dandik kulaklığıma çok yaşadım açıp tamir ettim 4-5 defa kulaklığın fazla pahalı değilse mikrofonun olduğu taraftaki kulaklığın vidalarını sök sonra bilgisayardan ses kaydediciyi aç kablolar dokun ses aldığın an o işte mikrofonun kablosu bantlı veya lehimli olur zaten onu soy sonra teli kopan kabloya sar ve bantla ama fazla dayanmaz sık sık kopuyor tabi bunları yapacaksan önlemlerini de alArkadaşlar mikrofondan sadece cızırtı geliyor.Karşıya ses gitmiyor.Daha dün çalışıyordu.OBS ayarı yaparken gitti.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ama obs de ayar yaparken oldu hep eskiden bidaha olmuştuBüyük ihtimalle mikrofonunun kablosunda temassızlık var benim eski dandik kulaklığıma çok yaşadım açıp tamir ettim 4-5 defa kulaklığın fazla pahalı değilse mikrofonun olduğu taraftaki kulaklığın vidalarını sök sonra bilgisayardan ses kaydediciyi aç kablolar dokun ses aldığın an o işte mikrofonun kablosu bantlı veya lehimli olur zaten onu soy sonra teli kopan kabloya sar ve bantla ama fazla dayanmaz sık sık kopuyor tabi bunları yapacaksan önlemlerini de al
Bilemiyorum ses mikrofon driverlarını arat güncelle yoksa yükle düzelmezse dediğim gibi açar bakarsın kopukluk varsa birleştirirsinama obs de ayar yaparken oldu hep eskiden bidaha olmuştu
nasıl bulabileceğimi bilmiyorum acaba nerden bulurumBilemiyorum ses mikrofon driverlarını arat güncelle yoksa yükle düzelmezse dediğim gibi açar bakarsın kopukluk varsa birleştirirsin
Aygıt yöneticisinden bak yapamazsan youtube da videosu büyük ihtimalle vardırnasıl bulabileceğimi bilmiyorum acaba nerden bulurum