Neler Yeni

mikrofon hassasiyeti

YusufG06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yusuf Gülsefer
mikrofon hassasiyetinin -48 olması mı -38 olmasımı daha iyi ve ne anlama geliyor

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
-48 olursa daha az sesleride alır -38 , 48 e göre daha fazla olan sesleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
mikrofon hassasiyetini azalttıkça aldığı dış sesi düşürürsün en iyisi hangisidir diye bir şey yok deneyip bulman gerek ben -50 de kullanıyorum benim mikrofonum için en iyi ayar o sende dış sesler (klavye sesi mouse sesi vsvs)gelmeyene kadar onu yükseltip alçalt en iyi sesi bul

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
mikrofon hassasiyetinin -48 olması mı -38 olmasımı daha iyi ve ne anlama geliyor
Mikrofonun ne kadar hassas olduğunu ayarlıyorsun.
Hassasiyeti doğru ayarlamazsan, odadaki herkesin konuşması, klavye mouse sesleri karşı tarafa gidebilir,
Veya konuşurken senin sesin cümle başlarken ve biterken düşük tonlamadan dolayı kesilebilir.
Doğru hassasiyet ayarı yaptığın zaman, mikrofonun çevredeki sesleri minimum düzeyde algılar ve sen konuştuğun zaman devreye girer.

YusufG06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yusuf Gülsefer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofonun ne kadar hassas olduğunu ayarlıyorsun.
Hassasiyeti doğru ayarlamazsan, odadaki herkesin konuşması, klavye mouse sesleri karşı tarafa gidebilir,
Veya konuşurken senin sesin cümle başlarken ve biterken düşük tonlamadan dolayı kesilebilir.
Doğru hassasiyet ayarı yaptığın zaman, mikrofonun çevredeki sesleri minimum düzeyde algılar ve sen konuştuğun zaman devreye girer.
-48 yazması benim o hassasiyeti -48 e kadar ayarlayabilmem anlamına mı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofon hassasiyetini azalttıkça aldığı dış sesi düşürürsün en iyisi hangisidir diye bir şey yok deneyip bulman gerek ben -50 de kullanıyorum benim mikrofonum için en iyi ayar o sende dış sesler (klavye sesi mouse sesi vsvs)gelmeyene kadar onu yükseltip alçalt en iyi sesi bul
eyvallah saolsasn

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
en ufak sesleri alması veya almamasını ayarlıyorsun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,290
Üyeler
172,815
Son üye