Neler Yeni

MİKROFON ÖNERİSİ İSTİYORUM

sencan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
Arka sesleri minimuma indirebilecek fiyat performans mikrofon arıyorum. Fifine Ampligame A6T almayı düşünüyordum fakat bazı kötü yorumlar beni soğuttu. 4-5k bütçem var. Aranızda bu fiyatlara alınabilecek, arkaplan seslerini özellikle klavye seslerini çok fazla vermeyen ya da hiç vermeyen mikrofonu olanlar varsa marka model belirtebilir mi?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Yunus
Arka sesleri minimuma indirebilecek fiyat performans mikrofon arıyorum. Fifine Ampligame A6T almayı düşünüyordum fakat bazı kötü yorumlar beni soğuttu. 4-5k bütçem var. Aranızda bu fiyatlara alınabilecek, arkaplan seslerini özellikle klavye seslerini çok fazla vermeyen ya da hiç vermeyen mikrofonu olanlar varsa marka model belirtebilir mi?
bi kotu yorum daha a6t kullanıyorum bırak arka sesi karşı binadaki komşunun sesini bile alacak az kalsın

sencan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi kotu yorum daha a6t kullanıyorum bırak arka sesi karşı binadaki komşunun sesini bile alacak az kalsın
bu videoyu izlediğimde şok geçirdim mükemmel ses kalitesi vardı hiç araştırmadan direkt olarak sipariş verdim. araştırınca iptal ettim az önce. iyiki etmişim o zaman. almak istediğin veya kalitesinden emin olduğun 4-5-6k bandında mikrofon olursa buradayım

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Yunus
iyi hoşta arka plan sesi olarak çok alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
enes hünkar
Harici program kullanmadan arka plan sesi yok etmek pek mümkün değil. A6 kullanıyorum programsız olarak cidden leş seviyede diyebilirim bütün arka plan seslerini alıyor. Steelseries gg üzerinden arka plan ses+eq ayarı yaptım orijinal halinden çok daha iyi oldu.

sencan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici program kullanmadan arka plan sesi yok etmek pek mümkün değil. A6 kullanıyorum programsız olarak cidden leş seviyede diyebilirim bütün arka plan seslerini alıyor. Steelseries gg üzerinden arka plan ses+eq ayarı yaptım orijinal halinden çok daha iyi oldu.
ses ayarlarından sonra klavye sesi yok oldu mu yoksa yok denebilecek kadar azaldı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
enes hünkar
Ayarların nasıl yapılması gerektiğini gösteren youtube'da video var mı? Aradım bulamadım
Herhangi bir gürültü engelleme filtresi işini görür. Nvidia kullanıyorsan broadcast üzerinden yapabilirsin. Amd kullanıyorsan kendi gürültü engellemesi iyi olmadığı için steelseries sonar üzerinden filtreyi açabilirsin. eq ayarı tamamen kişisel tercih.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,484
Üyeler
169,130
Son üye
Mavisier