YasinDereci
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
- Bütçe
- 3500
Bende Monster Pusat mikrofon vardı. Yeterliydi Ama daha kalitelisini almak istiyorum. 0 yada 2.el farketmez. Bütce 3500TL
Eğer çok iyi performans istiyosan buyurBende Monster Pusat mikrofon vardı. Yeterliydi Ama daha kalitelisini almak istiyorum. 0 yada 2.el farketmez. Bütce 3500TL
Sadece mikrofon lazım hocamEğer çok iyi performans istiyosan buyur
![]()
Maono AMC2 NEO ve PD200X Canlı Yayın Mikser Seti ( Siyah ) Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono AMC2 NEO ve PD200X Canlı Yayın Mikser Seti ( Siyah ) modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde sadece mikrofon 4k. Yanındaki mixer ise 2k.
Hocam mikrofonun kendi fiyatına mixer de alıyorsunuz bu da kalitesini arttırıcak ayrıca bu fiyata en iyi mikrofon da zaten bu ? Yine istemem derseniz 500 tl az farkla Fifine A6 serisi var ama söyliyim sesi çok daha kötüdür. Sana burada 5.000 TL'lik seti aradığın bütçeye attim.Sadece mikrofon lazım hocam
Bulabilirsen 2. el Maono PD400X çok iyi olur.Bende Monster Pusat mikrofon vardı. Yeterliydi Ama daha kalitelisini almak istiyorum. 0 yada 2.el farketmez. Bütce 3500TL