N noobalow 80+ Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 0 27 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar güncel max bütçe 4600 olucak şekilde mikrofon önerisi yapar mısınız. Quadcast 2 almayı düşünüyorum. Hem şık duran hem de güzel kaliteli bir şey istiyorum
Arkadaşlar güncel max bütçe 4600 olucak şekilde mikrofon önerisi yapar mısınız. Quadcast 2 almayı düşünüyorum. Hem şık duran hem de güzel kaliteli bir şey istiyorum
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 14,940 Reaksiyon skoru 7,266 27 Kasım 2025 #2 standlı olan bir şey alın yoksa masadayken mikrofonlar çok verimli çalışmıyor bence . ampliagame a6t bakabilirsiniz
standlı olan bir şey alın yoksa masadayken mikrofonlar çok verimli çalışmıyor bence . ampliagame a6t bakabilirsiniz
N noobalow 80+ Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 0 27 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: standlı olan bir şey alın yoksa masadayken mikrofonlar çok verimli çalışmıyor bence . ampliagame a6t bakabilirsiniz Devamı için tıklayın... ekstra olarak mikrofon standı alıcam zaten stand önemli değil.
emreBeoa yazmış: standlı olan bir şey alın yoksa masadayken mikrofonlar çok verimli çalışmıyor bence . ampliagame a6t bakabilirsiniz Devamı için tıklayın... ekstra olarak mikrofon standı alıcam zaten stand önemli değil.