Mikrofon Sorunu (Discord)

DarkBird

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba beyler Cs go oynadığım zaman takım arkadaşlarımın söylediği şey oyunun sesi de benimle birlikte gidiyormuş.
Şimdi bir şey fark ettim, diskord'a mikrofon kapalıyken kendi sesim gitmiyor ama youtube'den müzik vs açtığım zaman ses gene karşı tarafa gidiyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen help meee.

Ses ayarlarından dinleme aygıtları ve kayıt aygıtlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Aşağıdaki örnek pencerenin ekran görüntüsü lazım. Aşağıdaki gibi Stereo Mix açıksa sebebi yüksek ihtimal odur. Açıksa devre dışı bırakmayı dene.
images-3.webp

pc aç kapa bakalım tekrar yapcak mı bendede vardı bi ara o sorun

Dediğim gibi sorun Stereo Mixten kaynaklanıyor gibi duruyor, onu devre dışı bırakıp dener misin? Sorun olmaması için Discordu bir kere kapatıp aç, ayarlardan mikrofonunun veya default seçeneğinin seçili olduğundan emin ol. Mikrofonunun çalışıp çalışmadığını da dene.

Dediğim gibi sorun Stereo Mixten kaynaklanıyor gibi duruyor, onu devre dışı bırakıp dener misin? Sorun olmaması için Discordu bir kere kapatıp aç, ayarlardan mikrofonunun veya default seçeneğinin seçili olduğundan emin ol. Mikrofonunun çalışıp çalışmadığını da dene.

Hocam denedim lakin gene düzelme söz konusu olmadı, neredeyse her şeyi denedim kafayı yemek üzereyim.

O zaman adım adım gidelim.
Hatanın nerede olduğumuzu anlamamız için:
Discord da kayıt aygıtlarından mikrofonunu seçip, discordu kapatıp açabilir misin?(Sağ alttan discord iconuna sağ tıklayıp çıkış yap)
Eğer sorun devam ederse kayıt aygıtlarından mikrofon ayarlarına bakalım.

O zaman adım adım gidelim.
Hatanın nerede olduğumuzu anlamamız için:
Discord da kayıt aygıtlarından mikrofonunu seçip, discordu kapatıp açabilir misin?(Sağ alttan discord iconuna sağ tıklayıp çıkış yap)
Eğer sorun devam ederse kayıt aygıtlarından mikrofon ayarlarına bakalım.

Şuan zaten dediğiniz şekilde ve aç kapa da yapılmış durumda ama düzelmedi.

Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Son olarak kayıt aygıtlarından mikrofona çift tıkla ve ayarları dikkatlice incele derim. Aklıma bir şey gelirse yazarım tekrar.

Discorddan ses ayarlarına git ve orada mikrofon unu değiştir. Stereo olmayanı seç çünkü stereo sistem seslerini veriyor. ✅

Discorddan ses ayarlarına git ve orada mikrofon unu değiştir. Stereo olmayanı seç çünkü stereo sistem seslerini veriyor. ✅

Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Son olarak kayıt aygıtlarından mikrofona çift tıkla ve ayarları dikkatlice incele derim. Aklıma bir şey gelirse yazarım tekrar.

Herkese çok teşekkür ederim, ses kartının driverını silip tekrar yükledim ve düzeldi.
Teşekkürler güzel teknoloji dostları :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,811
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri