DeathStorm
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
- Bütçe
- 2875
Merhabalar, mikrofon standı almayı planlıyorum. Bütçenin hiçbir şekilde üstüne çıkamam. Şu anda düşündüğüm standlar :
İş gördüğünden eminim ancak görüntü de benim için önemli o yüzden pek sıcak bakamadım o tarz ürünlere.Dostum 350 tl lik birsey kullanıyorum quadcast 2 ile isimi görüyor bu kadar para vermeye gerek yok bence
O zaman alin gecin hocamİş gördüğünden eminim ancak görüntü de benim için önemli o yüzden pek sıcak bakamadım o tarz ürünlere.
S2 Caster sipariş ettim.Merhabalar, mikrofon standı almayı planlıyorum. Bütçenin hiçbir şekilde üstüne çıkamam. Şu anda düşündüğüm standlar :
Bugün geldi, içinde kabloyla geliyormuş. Kablo da XLR ancak elimdeki mikrofon usb olduğu için iade edeceğim. Öneriniz varsa yeni bir stand için alabilirim. (Bütçe 2000 TL)S2 Caster sipariş ettim.
temudan bakın 1k kredi iadesi kampanyası ile daha da uyguna gelirBugün geldi, içinde kabloyla geliyormuş. Kablo da XLR ancak elimdeki mikrofon usb olduğu için iade ettim. Öneriniz varsa yeni bir stand için alabilirim. (Bütçe 2000 TL)