Mikrofonlu kulaklık önerisi

runzeus

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
7500
arkadaşlar şuan steel series siberia v2 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yaklaşık 8-9 sene önce almıştım zaten piyasada neredeyse hiç yok hala çok memnunum fakat son zamanlar mikrofonunda temassızlık var ve değiştirmek istiyorum. steel series artics nova 3 almıştım yazılımını "sonar" hiç beğenmediğim için iade etmiştim varsa önerilerinizi bekliyorum tercihen kablolu.

+ olarak mikrofonu sürgülü olursa şuan kullandığım kulaklıktaki gibi çok iyi olur ve mikrofon kapatıp açma tuşları vs olursa çok makbule geçer.

teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için, biraz araştırdım mikrofonu çok beğenilmemiş varmı başka önerebileceğin bir şey

arkadaşlar şuan steel series siberia v2 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yaklaşık 8-9 sene önce almıştım zaten piyasada neredeyse hiç yok hala çok memnunum fakat son zamanlar mikrofonunda temassızlık var ve değiştirmek istiyorum. steel series artics nova 3 almıştım yazılımını "sonar" hiç beğenmediğim için iade etmiştim varsa önerilerinizi bekliyorum tercihen kablolu.

+ olarak mikrofonu sürgülü olursa şuan kullandığım kulaklıktaki gibi çok iyi olur ve mikrofon kapatıp açma tuşları vs olursa çok makbule geçer.
nova 5 öneririm

nova 5 öneririm
hocam steel serieslerin sonar yazılımı oluyor sonar yazılımını hiç sevmedim programını açınca 6-7 tane mikrofon kulaklık çıkışı oluyor hangisini seçeceğimi bilmiyorum kafamı çok karıştırıyor ve discordda yayınım açıkken kendi sesimi de yayına veriyor kulaklığımı mikrofonumu discorddan kapatıyorum fakat yayında hala sesim gitmeye devam ediyor o yüzden artics nova 3 ü iade ettim. sesi ve mikrofonu kaliteli olan önerilerinizi beklemekteyim.

Nova 5 kullanıyorum çok kaliteli kulaklık ama istemiyorsanız Corsair Hs80 olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,561
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri