Neler Yeni

Mikrofonu güzel kulaklık önerebilir misiniz? 300-400

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
cloud stinger milyonlarca kaliteli
???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben cloud stinger kötü demedim çabuk kırılır dedim.
Anlamadan dinlemeden kulaklığıma sövmek ayıp değil mi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Asag

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Hocam onu bunu bilmem de çok kibarsınız maşallah !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam onu bunu bilmem de çok kibarsınız maşallah !
Ayrıca fiyatları yakın olduğu için gayet karşılaştırılabilir diye düşünüyorum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cloud stinger'ın mikrofonu hiç hoş değil ayrıca redragon mikrofonuna kötü demek cahillikden başka bir şey değil.
Gayet yeterli cahil kardeşim ben piyasadaki bir çok kulaklığı kullandım bu yüzden rehber de yaptım (imzada)
Kendi saçmalığını kendine sakla
240Tllik kulaklığa koymuşlar ses kartını sizin gibi bilgisizlere satıyorlar.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Gayet yeterli cahil kardeşim ben piyasadaki bir çok kulaklığı kullandım bu yüzden rehber de yaptım (imzada)
Kendi saçmalığını kendine sakla
240Tllik kulaklığa koymuşlar ses kartını sizin gibi bilgisizlere satıyorlar.
Trust GXT 414 Kulaklığını bildiğim halde redragon'u tercih ettim, redragon markasının yurt dışındaki incelemelerine bakarsanız farkını öğrenirsiniz tabii ki yeterli ingilizceniz varsa iyi forumlar.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Trust GXT 414 Kulaklığını bildiğim halde redragon'u tercih ettim, redragon markasının yurt dışındaki incelemelerine bakarsanız farkını öğrenirsiniz tabii ki yeterli ingilizceniz varsa iyi forumlar.
İngilizcem gayet yeterli ve çoğunu da okudum objektif kaynaklara baktım ve alınmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim aynı bütçede hs50 pro varken asla tercih edilemez.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
400 e stokta varsa drop plus olması lazım.

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
Adamın üslup rezilliğine bakar mısınız. Gerçekten bu grupta böyle adamların olması üzüyor bir ürünü önereceksen o çöp bu çöp şu çöp diye önermek yerine kardeşim bu kulaklığın şurası daha iyi burası daha iyi ama hoşuna gitmezse başka seçeneklerde bulunabilirim demen daha doğru olabilir ama maalesef üslup olmadığı için senden bunu beklemekte biraz üst bir şey.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İngilizcem gayet yeterli ve çoğunu da okudum objektif kaynaklara baktım ve alınmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim aynı bütçede hs50 pro varken asla tercih edilemez.
Hocam stokta varsa drop plus da tercih edilemez mi?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlarım inatla GamePower Mihawk ve James Donkey 712 öneriyorlar.
Mihawk ı ben kullanıyorum. Sanal 7.1 güzel çalışıyor. Titreşim özelliği ise oyunlarda çok sariyor. Mikrofon kalitesini güzel ben memnunun. Tek eksiği kablo örme değil ve plastik aksamı sağlam olmayabilir özenli kullanılması gereken bir şey. Düşürülse kırılacak hissiyatı var. Ama onun dışında çok güzel. Telefonda otg ile bağladım çalıştı

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Dediğim gibi benim için önemli olan kalitesi değil mikrofonu ve bir kulaklık aldığımda 3-5 yıl kullanayım sıkıntı çıkarmasın gibi bir iddiam yok.

Top Bottom