Mikrofonu Kaliteli Olan Kulaklık Tavsiyesi ?

BlackShark V2 bu kulaklığı öneririm kullandığım bir kulaklıktır
oyunlarda felan sesi nasıl birde oyun videoları çekeceğim için mikrofonda sesimi iyi vermesi gerekiyor sence nasıl mikrofu cızırtı oluyor mu seslerde bi ayar yaptın mı hiç ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 civarına düşse düşünmeden alınır
itopya da felan 900 liraydı reis

BlackShark V2 bu kulaklığı öneririm kullandığım bir kulaklıktır
mikrofnu felan nasıl oyun videosu çekeceğim için önemli sesimin kaliteli çıkması gerek reiss onun için soruyorun

oyunlarda felan sesi nasıl birde oyun videoları çekeceğim için mikrofonda sesimi iyi vermesi gerekiyor sence nasıl mikrofu cızırtı oluyor mu seslerde bi ayar yaptın mı hiç ?

mikrofnu felan nasıl oyun videosu çekeceğim için önemli sesimin kaliteli çıkması gerek reiss onun için soruyorun
Fiyatlar çok arttı arkadaşın dediği model farklı 900 tl olan farklı

Oyun videoları çekeceksen mikrofon ve kulaklığı ayrı almalısın bu sayede daha kaliteli içerikler çıkartırsın

Çünkü kulaklık mikrofonları chat için uygun özelliklere sahip bu yüzden kulaklıkların mikrofonu çok iyi değildir ve detaylı ayar yapamazsın

Alacağın uygun fiyat performans mikrofon alacağın kulaklığın mikrofonundan çok daha kaliteli ses alır

1.000 TL bütçen varsa başlangıç için bu mikrofon işini görür kalan para ile de fiyat performans oyuncu kulaklığı alırsın

Eğer bütçeni zorlarsan bunu almanı tavsiye ederim

Beğendiğim kulaklıkları atacağım kısaca

Ben şuan yılbaşı indirimlerini bekliyorum fujin bulabilrsen o mantıklı olabilir ama 900 TL lik blacksharkın miki kötü deniyor
biraz incelemere baktım mikrofnları iyi gibi onunda ama kararsız kaldım işte kardeş bende öyle indrim beklicem biraz

Oyun videoları çekeceksen mikrofon ve kulaklığı ayrı almalısın bu sayede daha kaliteli içerikler çıkartırsın

Çünkü kulaklık mikrofonları chat için uygun özelliklere sahip bu yüzden kulaklıkların mikrofonu çok iyi değildir ve detaylı ayar yapamazsın

Alacağın uygun fiyat performans mikrofon alacağın kulaklığın mikrofonundan çok daha kaliteli ses alır

1.000 TL bütçen varsa başlangıç için bu mikrofon işini görür kalan para ile de fiyat performans oyuncu kulaklığı alırsın

Eğer bütçeni zorlarsan bunu almanı tavsiye ederim

fifineyi alabilirim aslında ama kaliteli mi sence hocam sesi nasıl alıyor temiz alması önemli dediklerinde haklısın oyun videoları çekicem ve bir kanalım daha var asmr aslında hangisi uygun olur

biraz incelemere baktım mikrofnları iyi gibi onunda ama kararsız kaldım işte kardeş bende öyle indrim beklicem biraz

fifineyi alabilirim aslında ama kaliteli mi sence hocam sesi nasıl alıyor temiz alması önemli dediklerinde haklısın oyun videoları çekicem ve bir kanalım daha var asmr aslında hangisi uygun olur
İşini fazlasıyla görür. Dediğim gibi alacağın en iyi kulaklığın mikrofonundan çok daha iyi sesi alır, detaylı ayar yapabilirsin.

Youtube da inceleme videoları var bir bak kendin değerlendir performansını

İşini fazlasıyla görür. Dediğim gibi alacağın en iyi kulaklığın mikrofonundan çok daha iyi sesi alır, detaylı ayar yapabilirsin.

Youtube da inceleme videoları var bir bak kendin değerlendir performansını
baktım aslında iyi diyorlarda kullanan arkadaşlar varsa onlardanda dinlemek isterdim

synapse den güzel ayarlarsn dah iyi çıkar

selam arkadaşlar youtube oyun videoları çekicem kulaklık mikrofonu kaliteli temiz ses veren olsun istiyorum fiyat performans bakımından bütçeye uygun da olursa sevinirim 1000 lira yakın fiyat
Razer kraken alabilirsin. Yada bulabilirsen cloud II

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri