Yardım Mikrofonum Çalışmıyor

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,318
Daha 5 dakika önce falan çalışıyordu. Ama kabloları bir tak çıkar yaptım şuan çalışmıyor. Napabilirim?

Daha 5 dakika önce falan çalışıyordu. Ama kabloları bir tak çıkar yaptım şuan çalışmıyor. Napabilirim?
usb ise farklı portsa tak denetim masası sesten mikrofon ayarlarını felan kurcala

Bilgisayarda farklı bir jack girişi varsa onu dene

reset atsana bi belki düzelir

Yok USB değil. Jack girişi var. Denetim masasından ne yapıcam?
denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt
ordan varsayılan sizin kullanacağınız mikrofonmu bir bakın konuşun yanında yeşil yanması lazım

Ekran Görüntüsü (120).pngEkran Görüntüsü (121).pngEkran Görüntüsü (122).pngEkran Görüntüsü (123).png

oradan sesini artır ve varsayılan yap.

Bu sorun arada banada oluyo eğer mikrofon kulaklık girişini ayrıan bir kablo kullanıyosan kablo kullanıyosan ya kablo eskimiş,arızlanmıştır.Yada bu yazılımsal bir sorun olmuştur.Realtekin denetim masasına gidebiliyorsan bir fotoğraf atarmısn

Bu sorun arada banada oluyo eğer mikrofon kulaklık girişini ayrıan bir kablo kullanıyosan kablo kullanıyosan ya kablo eskimiş,arızlanmıştır.Yada bu yazılımsal bir sorun olmuştur.Realtekin denetim masasına gidebiliyorsan bir fotoğraf atarmısn
10 aydır falan kullanıyorum kabloyu. Kablo ile bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Realteki nasıl açıcaz? :oops:

10 ay biraz uzun süre eğer kalitesizse tabi sen hangi ses driverini kullanıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,999
Üyeler
189,367
Son üye
batuhanyazclar
Geri