Merhaba, benim kullandığım kulaklık HyperX Cloud II ve mikrofonumda sorun var. Bu önceden de gerek oyunlardaki kişilerin gerek de Discord'ta vs. herkesin söylediği ve benim de bir türlü çözemediğim bir sorun. Kayıt aygıtlarından sesi aç önerisinde bulunacak arkadaşlara söyleyeyim kayıt aygıtlarındaki ses düzeyini değiştiremiyorum. Kulaklığımın kablosu üzerindeki kontrolcüsünden sesi kısıp açabiliyorum. Windows üzerinden kayıt alırken mikrofonun sesi gayet iyi gayet yüksek ama Discord'ta oyunlarda vs. çok az gidiyor. Discord'tan fullememe rağmen çok az Speech Recognition testi yaptığımda da çok az gidiyor sarıyı geçemiyor bile. Allow applications to take exclusive control of this device ayarı da açık. Dediğim gibi Windows üzerinden kayıt alırken veya bu cihazı dinle seçeneğini aça tıkladığımda ses gayet iyi ama uygulamalarda çok düşük.
Microsoft Forum'a da yazdım ama cevap alamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Microsoft Forum'a da yazdım ama cevap alamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak kulaklığım bilgisayarın arka girişine takılı ve bir ihtimal sorun Nvidia Container'dan kaynaklanabilir mi?Merhaba, benim kullandığım kulaklık HyperX Cloud II ve mikrofonumda sorun var. Bu önceden de gerek oyunlardaki kişilerin gerek de Discord'ta vs. herkesin söylediği ve benim de bir türlü çözemediğim bir sorun. Kayıt aygıtlarından sesi aç önerisinde bulunacak arkadaşlara söyleyeyim kayıt aygıtlarındaki ses düzeyini değiştiremiyorum. Kulaklığımın kablosu üzerindeki kontrolcüsünden sesi kısıp açabiliyorum. Windows üzerinden kayıt alırken mikrofonun sesi gayet iyi gayet yüksek ama Discord'ta oyunlarda vs. çok az gidiyor. Discord'tan fullememe rağmen çok az Speech Recognition testi yaptığımda da çok az gidiyor sarıyı geçemiyor bile. Allow applications to take exclusive control of this device ayarı da açık. Dediğim gibi Windows üzerinden kayıt alırken veya bu cihazı dinle seçeneğini aça tıkladığımda ses gayet iyi ama uygulamalarda çok düşük.
Ekler
Son düzenleme: