Milenicom dan Tarihi Zam; 180TL Güncel Fiyat

NNova.

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
186
Gün gün yaşamaya çalıştığımız şu ülke de hergün umutlarımızı tüketiyorlar çok yazık.Dünyanın en kötü internetini kullandığımız halde şu fiyatlar ...

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    212.3 KB · Hit: 225
Haziranda 100 mbps pakete geçiş yaptım hâlâ 35 mbps alıyorum müşteri hizmetleri sıfır ilgi aylardır şikayetvarda nöbet tutuyorum arayan soran yok merkezi bir yerde yaşamıyorsanız sizi adam yerine koymuyorlar bu fiyatları gördükten sonra 16 mbps adsl internete bile razıyım türk telekom elini çabuk tutup zaten var olan altyapımı sistemde görünür hale getirebilirse (2 aydır bekliyorum) başka bir sağlayıcıya geçeceğim diyeceklerim bu kadar saygılar teşekkürler

Haziranda 100 mbps pakete geçiş yaptım hâlâ 35 mbps alıyorum müşteri hizmetleri sıfır ilgi aylardır şikayetvarda nöbet tutuyorum arayan soran yok merkezi bir yerde yaşamıyorsanız sizi adam yerine koymuyorlar bu fiyatları gördükten sonra 16 mbps adsl internete bile razıyım türk telekom elini çabuk tutup zaten var olan altyapımı sistemde görünür hale getirebilirse (2 aydır bekliyorum) başka bir sağlayıcıya geçeceğim diyeceklerim bu kadar saygılar teşekkürler
port olmadığı için gözükmez, issler ile görüşürsen aynı port ile geçersin

port olmadığı için gözükmez, issler ile görüşürsen aynı port ile geçersin
Port var ama sistemde gözükmüyor aynı port üzerinden geçiş yapabileceğimi biliyorum ama port arızalı olduğu için yapmak istemiyorum uzun iş benimkisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri