port olmadığı için gözükmez, issler ile görüşürsen aynı port ile geçersinHaziranda 100 mbps pakete geçiş yaptım hâlâ 35 mbps alıyorum müşteri hizmetleri sıfır ilgi aylardır şikayetvarda nöbet tutuyorum arayan soran yok merkezi bir yerde yaşamıyorsanız sizi adam yerine koymuyorlar bu fiyatları gördükten sonra 16 mbps adsl internete bile razıyım türk telekom elini çabuk tutup zaten var olan altyapımı sistemde görünür hale getirebilirse (2 aydır bekliyorum) başka bir sağlayıcıya geçeceğim diyeceklerim bu kadar saygılar teşekkürler
Port var ama sistemde gözükmüyor aynı port üzerinden geçiş yapabileceğimi biliyorum ama port arızalı olduğu için yapmak istemiyorum uzun iş benimkisiport olmadığı için gözükmez, issler ile görüşürsen aynı port ile geçersin
Sonra net speed tarihi zam bammmBirgün herkes netspeed e geçecek![]()
her şey e zam geliyor ona daha yeni geldiSonra net speed tarihi zam bammm![]()
Kaç tl hocam oher şey e zam geliyor ona daha yeni geldi
Kaç TL hocam o
Ankaradayız biz göknetten geçilirmi![]()
Taahhütsüz, En Uygun İnternet Paketleri, Ev İnterneti, Altyapı Sorgulama ve İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Türk Telekom VDSL altyapı varsa tavsiye ederimAnkaradayız biz göknetten geçilirmi
Var ama nedense adsl kullanıyoruz bizTürk Telekom VDSL altyapı varsa tavsiye ederim
Modem VDSL desteklemiyor diyeVar ama nedense adsl kullanıyoruz biz