Neler Yeni

Milka çikolata tarihi geçmiş mi?

Bunu git yüzüne fırlat
Şaka değil ve tüketici hakem heyetine başvur
Ama burda çalışanlara fazla yüklenmemek gerek, çünkü iş yükleri zaten fazlasıyla yoğun. Burada hatalı olan çalışanlar olabilir, ancak bu durumda hangi tarafa odaklanacaklarını bilemeyebilirler. Bu sorunun önlenebilmesi için, sadece tarih kontrolü yapan bir çalışanın görevlendirilmesi mantıklı olacaktır. Böylece sorumluluk dağıtılarak, hata payı en aza indirilebilir.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Ege
Ama burda çalışanlara fazla yüklenmemek gerek, çünkü iş yükleri zaten fazlasıyla yoğun. Burada hatalı olan çalışanlar olabilir, ancak bu durumda hangi tarafa odaklanacaklarını bilemeyebilirler. Bu sorunun önlenebilmesi için, sadece tarih kontrolü yapan bir çalışanın görevlendirilmesi mantıklı olacaktır. Böylece sorumluluk dağıtılarak, hata payı en aza indirilebilir.
8 gün olmuş?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Yukarıda da belirttiğim gibi, sorunun önlenebilmesi için tarih kontrolü yapan bir çalışan görevlendirilmelidir ve tüm ürünlerin son kullanma tarihleri düzenli olarak bir uygulama üzerinden kaydedilmelidir. Ancak, diyelim ki çalışan çikolataların tarihinin geçtiğini biliyor; bu durum, onu tamamen suçlu yapmaz. Sonuçta, o kişi sadece bir çalışan ve işyeri ona ait değil, üstlerinden gelen baskılar nedeniyle bazen bu durumu göz ardı etmek zorunda kalabilir. Ancak tabii ki, bu onu tamamen haklı kılmaz; sonuçta her durumda sorumluluk bir şekilde ona kalır. (Bu arada, Daha önce zincir marketlerde çalışmadım ya da akrabam yok.)

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ayetullah Taylan
Ne yükü Allah aşkına şöyle acıtasyon yapan çalışanları umursama ben ne zaman bir markete gitsem kasaya gelince illa 2 3 5dk bile bekletiyorlar içeri gidip kız kıza saçma sapan bağırıyorlar hepsi öyle değil ama çoğunluk işini düzgün bile yapmıyor az önce iade ettim onda bile başkasını çağırıp 5dk beklettiler.

Ne yükü Allah aşkına şöyle acıtasyon yapan çalışanları umursama ben ne zaman bir markete gitsem kasaya gelince illa 2 3 5dk bile bekletiyorlar içeri gidip kız kıza saçma sapan bağırıyorlar hepsi öyle değil ama çoğunluk işini düzgün bile yapmıyor az önce iade ettim onda bile başkasını çağırıp 5dk beklettiler.
Haklısın, benim şehirde işini düzgün yapan çalışanlar var. Ancak, çoğu zaman kendi deneyimim üzerinden genelleme yapmak doğru olmuyor çünkü her marketin ve çalışanının yaklaşımı farklı olabiliyor. Peki, diğer ürünü de iade aldılar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve eğer hastaneye gitmeyi planlamıyorsan, bolca sıvı tüketmen önemli. Şiddetli ağrı yaparsa eğer, kesinlikle git.

• Beğen

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ayetullah Taylan
Haklısın, benim şehirde işini düzgün yapan çalışanlar var. Ancak, çoğu zaman kendi deneyimim üzerinden genelleme yapmak doğru olmuyor çünkü her marketin ve çalışanının yaklaşımı farklı olabiliyor. Peki, diğer ürünü de iade aldılar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve eğer hastaneye gitmeyi planlamıyorsan, bolca sıvı tüketmen önemli. Şiddetli ağrı yaparsa eğer, kesinlikle git.
Teşekkürler tavsiyen için. Diğerini iade etmedim alacaklarını hiç mi hiç düşünmediğimden ve bu arada işin en en komik kısmı ben ilk başta yanlışlıkla SON TÜKETİM TARİHİ GEÇMEMİŞ Milka Oreo çikolatadan aldım 2 adet bana kasada ikisi için 150tl denildi ben de etikette 1 tanesi için 30tl yazdığını söyledim bunu fark edip yanlışını almışsın diyip Milka Oreo White verdiler yani tarihi geçmiş olanı. Bu kadar da insanı zehirlemek olmaz be. Aynısının tarihi geçmemiş olanı var o niye indirimde değil kardeşim? Para uğruna insanları zehirliyorlar.

Teşekkürler tavsiyen için. Diğerini iade etmedim alacaklarını hiç mi hiç düşünmediğimden ve bu arada işin en en komik kısmı ben ilk başta yanlışlıkla SON TÜKETİM TARİHİ GEÇMEMİŞ Milka Oreo çikolatadan aldım 2 adet bana kasada ikisi için 150tl denildi ben de etikette 1 tanesi için 30tl yazdığını söyledim bunu fark edip yanlışını almışsın diyip Milka Oreo White verdiler yani tarihi geçmiş olanı. Bu kadar da insanı zehirlemek olmaz be. Aynısının tarihi geçmemiş olanı var o niye indirimde değil kardeşim? Para uğruna insanları zehirliyorlar.
Evet, bu durum gerçekten oldukça garip. Şok marketlerin tarihi yaklaşan ürünlerde genellikle yarı fiyatına satılıyor. Geçenlerde bende Milka almıştım, ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Bu şekilde devam ettikçe, sanki sonsuz bir döngüye giriyorlar. Şimdi o Milka Oreo'lar satılmayacak, ama ilerleyen zamanlarda onlar da yarı fiyatına düşecektir. Bu zincir marketler arasında en kötüsü bence 101 sonucunu çıkartabiliriz.

• Beğen

eneskaya6

80+ Silver
Tavsiye edilen tüketim tarihi geçmiş, kullanıcıya bildirilmeden satılması yasak seve seve iade edebilirsin.

Ama onu yemen herhangi bir sorun vs yaşatmaz biraz bayatlamış olabilir yemeni tavsiye etmem gidip yenisini al ama mideni vs bozmaz

cornlov

80+ Bronze
Zabıtaya şikayet et. Şu tarihte şu adresli mağazadan çikolata aldım. Tarihi geçmiş ürün satıldı bana de.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Furkan Demirtaş
Skt'si geçmiş kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular