GirayHan
80+ Platinum
taraf değilim bro ben kendi çıkarıma bakarım gerisi alakadar etmez beni
taraf değilim bro ben kendi çıkarıma bakarım gerisi alakadar etmez beni
İşte mantıklı düşünen birisi kimse bundan Söz etmiyor İstanbul Fatih Camide toplanmışlar Mehmetçik Gazze ye diye Diyenler gidebilirler Boykot Edenler Arap kardeşlerine yardım edebilirler.Asala ve PKK ileride kullanacakları stratejileri Filistin'de geliştirdiler ve Filistin Kurtuluş Örgütü'nden askeri eğitim aldılar.
Toplama kamplarına kapatılan, ibadethaneleri yıkılan ve kültürleri yok edilmeye çalışılan Uygur Türklerine karşı Çin'i destekliyorlar.
Sözde soykırımı tanıyor ve Ermenistan'ı destekleyen açıklamalar yapıyorlar.
Kıbrıs sorununda Rum tarafının tezlerini destekliyorlar.
Osmanlı'ya ihanet edip Türk askerlerini acımasızca öldüren Şerif Hüseyin'in İngilizler tarafından tasarlanan bayrağını kullanıyorlar.
Bir kola daha açtım geğire geğire içiyorum.
Bol fırsatlı günler
Alıntıyı görüntüle
Türkler tarafından dünyanın en az okunan kitaplarıİşte mantıklı düşünen birisi kimse bundan Söz etmiyor İstanbul Fatih Camide toplanmışlar Mehmetçik Gazze ye diye Diyenler gidebilirler Boykot Edenler Arap kardeşlerine yardım edebilirler.
En önemlisi alıp dokuyorsun da para gidiyor ? Dökmesen de doksen de parasını verip almışsın senin malın bu almaman lazım ki para onlara gitmesin kwndkwmaşimdi aklımda deli sorular. biz aldığımız kolaları pardon low ıq'lar aldığı kolaları yere döküp protesto edince bu fabrikada çalışan işçilerin emeklerine saygısızlık yapmış olmuyor muyuz ?
almasan da israil zarara uğramaz türkiye hakkını satın alan firmayı batırırsın o kadarEn önemlisi alıp dokuyorsun da para gidiyor ? Dökmesen de doksen de parasını verip almışsın senin malın bu almaman lazım ki para onlara gitmesin kwndkwma
Burası sıcak fırsatlar kategorisi ben insanı bir şekilde tanesi çok ucuz olduğu için konu açtım isteyen dm den İsrail Filistin kavgası yapabilir ama açtığım forumu kirletmeyin lütfenSenin gibi şeytanın hizmetkârı değilim hiç olmazsa. Sen bütün yahudi ürünleri al kullan soyunda var zaten senin yahudilik
HoYav kupon kullanım aşamasındadır diyor bir türlü alamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Getir Uç uç kuponu ile 170 TL'ye geldi. Tanesi 4.7 TL yapıyor.
Kral gerek yok vallahi ya sal cahil insanlarla uğraşmayı bunlar boykot etmek için kola alıp döken insanlar takılma bunlaraisrail'e destek için 5 kutu aldım teşekkürler