Millenicom 11 Mbps

ufteker

80+
Reaksiyon skoru
104
Merhaba arkadaşlar, müşteri temsilcisini aradığımda altyapımın 11 mbps desteklediğini söylediler. Açıkçası bu değer bana hiç yeterli gelmedi. Başka bir internet sağlayıcısından daha fazla değer alma imkanım yok mu? Nereden öğrenebilirim?

alt yapına bağlı bişey

Merhaba arkadaşlar, müşteri temsilcisini aradığımda altyapımın 11 mbps desteklediğini söylediler. Açıkçası bu değer bana hiç yeterli gelmedi. Başka bir internet sağlayıcısından daha fazla değer alma imkanım yok mu? Nereden öğrenebilirim?
Adresine ait 1 tane altyapı varsa hayır 1den fazla varsa diğer altyapını destekleyen firmalara sorman lazım.

milenicom sitesinden alt yapı sorgulaması var adresini girip ordan denermisin ne kadar çıkacak

Altyapıyla çalışıyoruz

Arkadaşlar kabloneti aradım 100 mbps ye kadar desteklediğini söylediler. Onu alacağım, teşekkürler.

Altyapınla ilgili mesela bana da 24 mbps verecez dediler fakat bağlattıktan sonra 8e düşürdüler :D zatensana 11 diyorlar ama 11i vermeyecekler sana da 8 verecekler. Belki 4e bile düşürebilirler.

Geri