Neler Yeni

Millenicom altyapı sorusu?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ;
1614547706700.png
bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ; Alıntıyı görüntüle bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?
Altyapı sorgulama yapsana kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı sorgulama yapsana kankam
Netspeed den bakabilirsib

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Nereden biliyorsun
soruyosun cevap veriyorum nerden biliyosun diyorsun. Adres gözükmüyorsa altyapı yok demektir. Benim kablonette adresim gözükmüyor altyapım olmamış oluyor

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soruyosun cevap veriyorum nerden biliyosun diyorsun. Adres gözükmüyorsa altyapı yok demektir. Benim kablonette adresim gözükmüyor altyapım olmamış oluyor
Kanka farklı bir adres girdiğimde, altyapısı olmayınca "üzgünüz altyapı yok" gibisinden bir şey yazıyor.

Ama evet büyük ihtimalle yok. 35/6 Verilerinden altyapı olmayınca max kaç alırım ortalama?

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Kanka farklı bir adres girdiğimde, altyapısı olmayınca "üzgünüz altyapı yok" gibisinden bir şey yazıyor.
Port yoktur o şekilde. Adres gözükmüyorsa altyapı yoktur.

Ama evet büyük ihtimalle yok. 35/6 Verilerinden altyapı olmayınca max kaç alırım ortalama?
altyapı yoksa interneti bağlatamassın dostum. ALTYAPI yok

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ; Alıntıyı görüntüle bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?
Direkt Numarayı da söyle eve gelelim dostum.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Direkt Numarayı da söyle eve gelelim dostum.
Dediğim yerde bir sürü sokak ve ev var :D

Port yoktur o şekilde. Adres gözükmüyorsa altyapı yoktur.

altyapı yoksa interneti bağlatamassın dostum. ALTYAPI yok
Hmm biraz cahilliğime ver ancak turknetin sitesinde altyapı yok ise 80 ise 50 gibi bir şey yazıyordu.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Dediğim yerde bir sürü sokak ve ev var :D

Hmm biraz cahilliğime ver ancak turknetin sitesinde altyapı yok ise 80 ise 50 gibi bir şey yazıyordu.
80 Mbps alıyorsanız 100 lük pakete geçemezsiniz önermiyorlar, Kopma gibi sıkıntılar çıktığı için 50 lik veya 35lik paketli öneriyorelar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,889
Üyeler
166,288
Son üye
babakralinyo
Top Bottom