Millenicom başvuru süreci

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
652
Arkadaşlar merhaba. Türk telekomda 290 lira cayma bedelim çıktı ve Millenicom birazını karşıladığı için geçmek istiyorum. Sitesinden adımı soyadımı numaramı yazıp başvuru yaptım. Birisinin kodunu kullanmam için ve cayma bedelini karşılaşmaları için ne yapmam lazım? Ayrıca hangi belgeleri dolduracağım nasıl göndereceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Seni belirttiğin müsaitlik saatlerinde ararlar, detaylı bilgiler için görüşebilirsin. Sözlesmeden önce istedigin paketin altında yazan uzun yazıyı iyice oku modem ücretine falan dikkat et. Sonra sende abonelik sözlesmesini ve hat geçis sözlesmesini imzalamanı istiyorlar. Kurye getiriyor kapına imzalıyorsun geri götürüyor. Evraklar ulastıktan sonra 2 3 is gününde internetini taşıyorlar. Türknet daha ucuz altyapın türkneti destekliyorsa türknet düşün derim.

Seni belirttiğin müsaitlik saatlerinde ararlar, detaylı bilgiler için görüşebilirsin. Sözlesmeden önce istedigin paketin altında yazan uzun yazıyı iyice oku modem ücretine falan dikkat et. Sonra sende abonelik sözlesmesini ve hat geçis sözlesmesini imzalamanı istiyorlar. Kurye getiriyor kapına imzalıyorsun geri götürüyor. Evraklar ulastıktan sonra 2 3 is gününde internetini taşıyorlar. Türknet daha ucuz altyapın türkneti destekliyorsa türknet düşün derim.
Türkneti de çok düşündüm ama şikayet daha fazlaydı. Geri aradılar gereken bilgileri verdim ve mail adresine pdf dosyaları geldi. Bu formları UPS kargo ile göndermem istendi.

Türkneti de çok düşündüm ama şikayet daha fazlaydı. Geri aradılar gereken bilgileri verdim ve mail adresine pdf dosyaları geldi. Bu formları UPS kargo ile göndermem istendi.
Benim zamanımda kurye ile oluyordu hocam değişmiş olabilir. Türknet daha kurumsal bir firma sayılabilir.

kanka 1 hafta oldu kullanalı sorun yok vaad edilen hız kurye ile yollican kapına çağır gelsin alsın sarıyer şubesine yolladım 2 gün sonra bağlandım.

kanka iyi yapmışsın ben pcde 80 gördüm ethernet kablosu önemli oyun oynicaksan ethernet şart
Benim 54 destekliyor diye 35 Mbps pakete geçtim. Alırım umarım vaadedileni. Altyapımda sorun yok kesilme vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim 54 destekliyor diye 35 Mbps pakete geçtim. Alırım umarım vaadedileni. Altyapımda sorun yok kesilme vs.
taahütsüz aldın dimi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,212
Üyeler
191,479
Son üye
esthox
Geri