Neler Yeni

millenicom genel arıza

Lady-Of-Ice

80+ Gold
İyi işte kesilmemiş, hız da normal diyorsun. Daha ne istiyorsun; kesilse bir dert kesilmese bir dert.🤭
Dün misal bende de çok kısa süre hafif takılma vardı; baktım Ankara'da çalışma varmış.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes
İyi işte kesilmemiş, hız da normal diyorsun. Daha ne istiyorsun; kesilse bir dert kesilmese bir dert.🤭
Dün misal bende de çok kısa süre hafif takılma vardı; baktım Ankara'da çalışma varmış.
Hep beni buluyor galiba bugün elektrik kesilmiş şuan dsl ışığı yanıyor internet yok yanmıyo

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Dene; belki faydası olur. Senin şu interneti bir stabil yapamadık. Ne internetmiş arkadaş; hergün başka bir sorun çıkıyor; ben de anlamadım gitti.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes
Dene; belki faydası olur. Senin şu interneti bir stabil yapamadık. Ne internetmiş arkadaş; hergün başka bir sorun çıkıyor; ben de anlamadım gitti.
Hocam yazın bu evden taşıncaz zaten kurtulcam inşallah bu arada az önce annem aradı internet gelmiş dedi inşallah gitmez.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
İnşallah; taşınmadan önce adresi sorgulamakta fayda var. Dimyat'a pirince giderken evde ki bulgurdan olmakta var.🤭

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes
İnşallah; taşınmadan önce adresi sorgulamakta fayda var. Dimyat'a pirince giderken evde ki bulgurdan olmakta var.🤭
Bidahaki gideceğim yerde 2 alt yapi olmasına dikkat edicem kablonet veya superonline hiç denemedim bir kere şans veriyim

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Daha önce Kablonet (Docsis) kullandım; pek sorun yaşamadım. Taahhütsüz fiyatlar biraz tuzlu.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes
Daha önce Kablonet (Docsis) kullandım; pek sorun yaşamadım. Taahhütsüz fiyatlar biraz tuzlu.
600 civarına okeyim ben zaten millenciomda aynı fiyatı alıyo desem yalan olmaz bina içindeki regletden 400tl aldı faturayla 630 oluyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,576
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom