- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şuan vdsl kullanıyorum fiber gelse paket değiştirmek zorundamı kalcam yaniBen de anlayamadım; bakarsın fiber olmasın havadan.
Ben şuan vdsl kullanıyorum fiber gelse paket değiştirmek zorundamı kalcam yaniBen de anlayamadım; bakarsın fiber olmasın havadan.
Dış tel kablo nedir hocam? Aynı vdsl miMesela yani; daha çok dış tel kabloya benziyor. Vdsl den fibere dönüşüm olur, aynı paketle devam edersin. Ya da tarifeyi değiştirirsin. Telekom gelip kurar, abonelik süresince kullanman için router verir. Router kirası ödersin, bazı firmalar kira alırken bazısında tarife fiyatına dahil. Keşke fiber olsa mutlu oluruz.
Komşuya sordum da regletin değişmesi gerekiyor demiş tt ekibi birini arayacağım gelip yapicak demiş yapmamışŞuna benzer dsl hat-tel için. İçinde ki tel sayısı hat sayısına göre değişir.
https://m.n11.com/urun/4x2x050-pd-ap-a-aski-telli-4-hatli-telefon-kablosu-1-mt-12444586
Tt reglet değişimini ücretsiz yapıyormuş galiba cimerden ve btkdan 4-5 kişi reglet değişimi için yazdık önceden umarım bugün gelip yaparEn başta demiştik; reglet eski ve yıpranmış. Elektrikçi yapmaz mı acaba? Bir an önce yaparlar da kurtulursun şu sorunlardan.
internet bi anda geldi umarım bi daha gitmezEn başta demiştik; reglet eski ve yıpranmış. Elektrikçi yapmaz mı acaba? Bir an önce yaparlar da kurtulursun şu sorunlardan.
hocam bir şey sorcam sana bugün internetim 2 defa gitti 5dk bekletip geri geldi bu hattın zayıf oldugundan mı kaynaklanıyor acaba yoksa millenicom mu yapıyor?İnşallah; temennimiz bu yönde. Kaç aydır; top döndürüp uğraştırıyorlar.
hattım zayıf mı ondan mı sence?İnşallah; temennimiz bu yönde. Kaç aydır; top döndürüp uğraştırıyorlar.
sabah hızım 75di 8gibi gitti hızım artmış 82 çıkartmışlar şimdi 50ye düşürmüşlerHar değerleri normal. İss bazlı olabilir. Akşam 21-01 arası bak bakalım; margin yazan değerlerde düşme var mı?Arasıra olur; kronik olmasın yeter.