Neler Yeni

millenicom genel arıza

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Bilemem hocam; inşallah kısa sürede çözerler.
Bana böyle dedi uzaktan internetimi kontrol edebiliyolarmı yoksa yalandan beni oyalıyor mi biliyomusun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir; Türknet kullanan arkadaşda da benzer durum olmuştu. Kabloları çalmışlardı. Telekom ne kadar hızlı davranırsa o kadar çabuk çözülür.
Geçmiş olsun.
Kablolar çalınmış mi tam bilmiyorum alt komşum dedi daha önce de oldu dedi. Millenicoma sordum alt yapı kaynaklı bisi yok dedi

Ekler

• Screenshot_20240213_191959_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240213_191959_WhatsApp.jpg
    269.9 KB · Hit: 31

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Komşu daha önce benzer durum yaşadıysa lokasyonla alakalı sorun var gibi. Firmaların altyapıya müdahale yetkisi yok; Telekom'un çözmesini beklemek gerekiyor.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Komşu daha önce benzer durum yaşadıysa lokasyonla alakalı sorun var gibi. Firmaların altyapıya müdahale yetkisi yok; Telekom'un çözmesini beklemek gerekiyor.
Bu ne demek hocam biliyormusun birde bunlar arıza çözülünce 399tl faturama yansıtacakmış binadan eve kadar kaynaklı olduğu için ben 2 ay öncede bunu yaşadım. Ucuz diye geçiyorum bunlara ttnetin aldığı parayı alıyolar bir daha bu sorun yaşanırsa iss değiştireceğim

Ekler

• Screenshot_20240216_094814_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240216_094814_WhatsApp.jpg
    104.9 KB · Hit: 36

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Bina içi ankastreden eve kadar olan kısım aboneye ait. Ondan dolayı ücret alınmış olabilir. Ne işlem yapıldı orası muhlak tabii.
İp almaması port, iss, tesisat veya modem kaynaklı olabilir. Modemi resetleyip yeniden kurulum yapıp dene. Dns'i de değiştir.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu ne demek hocam biliyormusun birde bunlar arıza çözülünce 399tl faturama yansıtacakmış binadan eve kadar kaynaklı olduğu için ben 2 ay öncede bunu yaşadım. Ucuz diye geçiyorum bunlara ttnetin aldığı parayı alıyolar bir daha bu sorun yaşanırsa iss değiştireceğim
Aynı problemi bende Comnet tarafında yaşadım. Her ay 10. gün gibi internet gidiyordu ve 1 hafta gelmiyordu TT kaynaklı diye bilgi veriyorlardı. (Genel arıza şeklinde) Ama apartmandaki herkesin interneti oluyordu. En son arıza için kablolar kopmuş dediler ve tahmini kontrol etme tarihini 1 ay sonraya verince yıllık paketimi yakıp THH verdim. Bu sırada yine herkesin interneti var tabii ki. TT geçtim. Ertesi gün bağladılar. Ne hikmetse kopuk kabloyla internet vardı. Yani Genel arıza uzun sürüyor ve sürekli yaşanıyorsa genelde yalan.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Aynı problemi bende Comnet tarafında yaşadım. Her ay 10. gün gibi internet gidiyordu ve 1 hafta gelmiyordu TT kaynaklı diye bilgi veriyorlardı. (Genel arıza şeklinde) Ama apartmandaki herkesin interneti oluyordu. En son arıza için kablolar kopmuş dediler ve tahmini kontrol etme tarihini 1 ay sonraya verince yıllık paketimi yakıp THH verdim. Bu sırada yine herkesin interneti var tabii ki. TT geçtim. Ertesi gün bağladılar. Ne hikmetse kopuk kabloyla internet vardı. Yani Genel arıza uzun sürüyor ve sürekli yaşanıyorsa genelde yalan.
Sadece bende olmasa tamam alt komşuda da yok aynı gün gitti büyük ihtimal binada yok komple

Bina içi ankastreden eve kadar olan kısım aboneye ait. Ondan dolayı ücret alınmış olabilir. Ne işlem yapıldı orası muhlak tabii.
İp almaması port, iss, tesisat veya modem kaynaklı olabilir. Modemi resetleyip yeniden kurulum yapıp dene. Dns'i de değiştir.
Alt yapı sorguladigimda port yok diye çıkıyor sence onla ilgilimidir daha öncede yok diyodu ama vardı internet bu arada ttnet sayfasına baktım bulunduğum ilçede planlı çalışma gözüküyor.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Olabilir. Yan binalara da bak; Güldürennet'ten. Planlı çalışma varsa beklemekten başka yapacak bir şey yok.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Olabilir. Yan binalara da bak; Güldürennet'ten. Planlı çalışma varsa beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Yan binalara baktım onlarda da port yok diyor eski Evim 200metre fln uzakta orda bile port yok

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
O zaman doğru; Telekom bazlı sorun var.
Hocam bugün bisey fark ettim akşam eve geldim. Bizim balkondan kablo çekilmiş internet kablosumu bilmiyorum ama biraz karanlık ama çektim yinede belki bilirsin

Hocam bugün bisey fark ettim akşam eve geldim. Bizim balkondan kablo çekilmiş internet kablosumu bilmiyorum ama biraz karanlık ama çektim yinede belki bilirsin
Ağacın üstünden fln geçirmişler kabloyu eğer internet kablosuysa o harbiden çalmışlardır

Ekler

• 20240221_201752.jpg
    20240221_201752.jpg
    886.1 KB · Hit: 27

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Askı telli harici tip telefon kablosu olabilir belki; üstünde herhangi bir yazı var mı?

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Askı telli harici tip telefon kablosu olabilir belki; üstünde herhangi bir yazı var mı?
Tel sabitlenmesi için yapılmış herhalde çekemedim tam ama şöyle yazılar var anlaşılıyodur umarim

Ekler

• 20240221_202848.jpg
    20240221_202848.jpg
    904.6 KB · Hit: 22
Top Bottom