Bugün aradım kabloneti olumsuz bir yanıt aldım olmadiHocam sen bir elektrikçi çağır; alttaki regleti yenilet. Oradan tek eksiz bir kablo çektir.
yaptıları dönüş genel arıza diyip geçiştirmek yoksa çözümlemiyolar yani ,ankaradayım bu aradaŞansına, kısmet değilmiş. Millenicom bana abonemize dönüş yapıldı dedi, döndüler mi?
Uydu internet için hangi ildesin?
mobil hattım turkcell sence suberbox alsam olurmu mobilde hızım buŞansına, kısmet değilmiş. Millenicom bana abonemize dönüş yapıldı dedi, döndüler mi?
Uydu internet için hangi ildesin?
kanka internetim geldi umarım bir daha gitmez sağol valla destek olduğun içinHayalnet, Jetnet, Veganet.
Hız iyi de fatura nasıl, limitsiz mi?
Telekom magnet'e de bak.
bugün mesaj attı millenicom arızanız giderilmiştir diye eve geldim daha yeni baktım harbiden varNasıl geldi hocam?
hiç bişey söylemediler bi anda öğlen mesaj geldi arızanız çözülmüştür diye, buda hızıNasıl geldi hocam? Sorunu çözdüler mi? Neden kaynaklıymış?
Az önce fark ettim alt yapı 79mb destekliyodu 87 olmuşDeğerlerde güzel. Ping 4. Geçmiş olsun, böyle de devam etsin.
Hocam sana bir şey sorucam bizim internet salonda duruyor benim odaya pek çekmiyor bazen kopuyor bir router almak istiyorum en fazla 700tl lık bir önerin var mı?