Millenicom iç tesisatına karışmıyor

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar millenicom a basvurdum geldiler kuruluma. Bizim eve gelen kablo da sikinti yok binanin girisinde ki telefon kutusunda sıkıntı varmis. O yuzden elektrikci cagirin dediler. Bu islemleri onlae yapmasi gerekmiyor mu? Yapan baska bi firma Turknet vs. Var mi? Yoksa hicbiri yapmaz mi? Elektrikci cagirsam tahminen kaç Tl tutar?

O tarz işleri internet şirketleri halletmiyor.
Bir elektrikçi bulup tamir ücreti ödemelisiniz.
Bizimde elektrik kutusunda sorun vardı türk telekom yetkilileri kontrole geldi sorun tespiti yaptı sonrasına karışmadı.

Arkadaşlar millenicom a basvurdum geldiler kuruluma. Bizim eve gelen kablo da sikinti yok binanin girisinde ki telefon kutusunda sıkıntı varmis. O yuzden elektrikci cagirin dediler. Bu islemleri onlae yapmasi gerekmiyor mu? Yapan baska bi firma Turknet vs. Var mi? Yoksa hicbiri yapmaz mi? Elektrikci cagirsam tahminen kaç TL tutar?
Up

Arkadaşlar millenicom a basvurdum geldiler kuruluma. Bizim eve gelen kablo da sikinti yok binanin girisinde ki telefon kutusunda sıkıntı varmis. O yuzden elektrikci cagirin dediler. Bu islemleri onlae yapmasi gerekmiyor mu? Yapan baska bi firma Turknet vs. Var mi? Yoksa hicbiri yapmaz mi? Elektrikci cagirsam tahminen kaç TL tutar?
Hiç bir internet sağlayıcısının o sıkıntıyı düzelteceğini sanmıyorum.

O tarz işleri internet şirketleri halletmiyor.
Bir elektrikçi bulup tamir ücreti ödemelisiniz.
Bizimde elektrik kutusunda sorun vardı türk telekom yetkilileri kontrole geldi sorun tespiti yaptı sonrasına karışmadı.
Anladım. Akrabalarim cik hemen ondan evine kadar getirmek zorundalar felan dedi. Bende dun aksam iptal ettirmek istedigimi soyledim millenicom a. Bosa iptal ettik ya. Su bos bos konusan akrabalarimi takmiyacagim artik. Millenicom u aldim cok kotu felan dediler onun da etkisi var. Diyorum her yerde ayni degil cok memnun olan cok da pisman olan var anlamiyorlar!

O tarz işleri Millenicom gibi şirketler yapmıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Geri