Neler Yeni

Millenicom İnternet Sorunu

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,641
İsim
Taha yücel
Hocam istanbuldayım bende Hemee en işlek yerlerinde suadiyede internet yok şaka gibi ya Twittera baktım herkeste gitmiş

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
İnternetim 10 dakika önce gitti ne müşteri hizmetlerine ne de kendi sitelerine giremiyorum twitterda dolaştım herkes giremiyorum demiş neler oluyor bilen var mı
İstanbul Ümraniye'deyim. Bende de aynı sorun var. Genel bir sorunsa kesin forumda konusu açılmışmi diye bakayım dedim.

Arayınca sistemlerde çalışma nedeniyle hizmet verilememektedir şeklinde uyarı mevcut.

Biraz bekleyeceğiz mecburen.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre
Hocam istanbuldayım bende Hemee en işlek yerlerinde suadiyede internet yok şaka gibi ya Twittera baktım herkeste gitmiş
valla hocam bölge bölge yok saldırı da olmuş olabilir en azından komple gitmemiş o da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul Ümraniye'deyim. Bende de aynı sorun var. Genel bir sorunsa kesin forumda konusu açılmışmi diye bakayım dedim.

Arayınca sistemlerde çalışma nedeniyle hizmet verilememektedir şeklinde uyarı mevcut.

Biraz bekleyeceğiz mecburen.
Evet bir anda gitti ne müşteri hizmetleri ne sitesi açıldı düzelir umarım hemen

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
valla hocam bölge bölge yok saldırı da olmuş olabilir en azından komple gitmemiş o da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bir anda gitti ne müşteri hizmetleri ne sitesi açıldı düzelir umarım hemen
Düzeldi benim

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
Bugün birkaç saattir yine bağlantı kötüleşti. Sizde de öyle mi arkadaşlar?

Sorunlar devam ediyor mu? Yakın zamanda bu ISS'ye geçmeyi düşünüyorum umarım sıkıntı çıkmaz.

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
Önemli olan altyapı, TT altyapısını kullanıyor benim bölgemde. Kendi altyapısı var mı bilmiyorum, yoktur büyük ihtimalle. Fiyat uygun diye geçiş yaptım. 10 senedir aynı evdeyim ve internet konusunda büyük sıkıntılar çekiyorum ne fiber geliyor ne başka bir altyapı. Ev fiyatları bu hallerde olmasa sırf internet için taşınırdım. O noktadayım artık.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Emre
Bugün birkaç saattir yine bağlantı kötüleşti. Sizde de öyle mi arkadaşlar?
Bende internet dün gece geldi ancak şu an ping problemim var. Valorantda pingim ortalama 60 tr sunucusunda bir kaç kere aç kapa yaptım işe yaramadı ve şimdi arıza kaydı oluşturudum aradan 5 dakika geçti valorant'da pingim düzeldi 10 gösteriyor.

Güncelleme: Ping düzeldi ancak fena bir şekilde paket kaybı vaqr oynanılacak seviyede değil

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
Evet ben de başka oyunda deniyorum. Packet loss var bayağı. Bağlantı ve kopma problemleri de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423
Üyeler
164,493
Son üye
bruhBSOD
Top Bottom