- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam çalışıyorsa demek ki bölgesel sorunlar varBen Başakşehir'deyim sıkıntı yok.
teşekkür ederim hocam çalışıyorsa demek ki bölgesel sorunlar varBen Başakşehir'deyim sıkıntı yok.
İstanbul Ümraniye'deyim. Bende de aynı sorun var. Genel bir sorunsa kesin forumda konusu açılmışmi diye bakayım dedim.İnternetim 10 dakika önce gitti ne müşteri hizmetlerine ne de kendi sitelerine giremiyorum twitterda dolaştım herkes giremiyorum demiş neler oluyor bilen var mı
valla hocam bölge bölge yok saldırı da olmuş olabilir en azından komple gitmemiş o da iyiHocam istanbuldayım bende Hemee en işlek yerlerinde suadiyede internet yok şaka gibi ya Twittera baktım herkeste gitmiş
Evet bir anda gitti ne müşteri hizmetleri ne sitesi açıldı düzelir umarım hemenİstanbul Ümraniye'deyim. Bende de aynı sorun var. Genel bir sorunsa kesin forumda konusu açılmışmi diye bakayım dedim.
Arayınca sistemlerde çalışma nedeniyle hizmet verilememektedir şeklinde uyarı mevcut.
Biraz bekleyeceğiz mecburen.
Düzeldi benimvalla hocam bölge bölge yok saldırı da olmuş olabilir en azından komple gitmemiş o da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bir anda gitti ne müşteri hizmetleri ne sitesi açıldı düzelir umarım hemen
benim de düzeldi deminDüzeldi benim
Bende internet dün gece geldi ancak şu an ping problemim var. Valorantda pingim ortalama 60 tr sunucusunda bir kaç kere aç kapa yaptım işe yaramadı ve şimdi arıza kaydı oluşturudum aradan 5 dakika geçti valorant'da pingim düzeldi 10 gösteriyor.Bugün birkaç saattir yine bağlantı kötüleşti. Sizde de öyle mi arkadaşlar?