Neler Yeni

Millenicom kullanan varmı-nasıl ?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Peki ne kadar sürede kurulum gerçekleşiyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

K
Peki kurulum ne kadar sürede gerçeklesiyor ?
Sabah başvurdum akşam vardı netim. Ama adamda şaşırmıştı sözleşmeyi getiren. Yer izmirdi. Evde kablo yoktu onuda çekmişlerdi

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Merhaba ben millenicom kullanıyorum eğer altyapın yoksa hiç memnun olmazsın aslında altyapın olsa da memnun olmazsın mesela altyapım 16 mbps alıyor ama hayatım boyunca millenicomda sadece 10 görmüştüm oda saat 4 civarı falandı ve daha dün internet kesildi durduk yere reset falan 1 saat de onunla uğraştım yani hiç millenicom işine girmemeni öneririm umarım söylediklerim işine yaramıştır :)

Ve bırak 10 u 5 mbps bile alamıyorum bazenleri
Usta 1 saatlik kesintide memnun deilsin ben dsmart yüzünden yeni eve taşımalı 1 ay oldu ilk tasindigim zaman ilk 1.5 hafta net yoktu ve şuanda 1 haftadır internetsizim bunu bide sen düşün DSmart pişmanlıktır

Sabah başvurdum akşam vardı netim. Ama adamda şaşırmıştı sözleşmeyi getiren. Yer izmirdi. Evde kablo yoktu onuda çekmişlerdi
Peki altyapin ne kadar destekliyor ve hangi paketi kullanıyorsun? Bide nasıl geçiş yaptin x oparetörden milleni yemi geçiş yaptin ?

Ömer G.

80+
Usta 1 saatlik kesintide memnun deilsin ben dsmart yüzünden yeni eve taşımalı 1 ay oldu ilk tasindigim zaman ilk 1.5 hafta net yoktu ve şuanda 1 haftadır internetsizim bunu bide sen düşün DSmart pişmanlıktır

Peki altyapin ne kadar destekliyor ve hangi paketi kullanıyorsun? Bide nasıl geçiş yaptin x oparetörden milleni yemi geçiş yaptin ?
Hacım ben d smart gibi şirketleri söylemiyorum bile zaten size şunu kesinlikle söyleyebilirim ülkemizin alt yapı hatlarının %99 u türk telekom un o yüzden internet seçiminde türk telekom gibi veya turkcell gibi şirketleri seçmek en mantıklısı eğer altyapın da yoksa superbox işini halleder :)

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Onur Koç
karantinadan dolayı gecikebilir ben cuma günü akşam aradım cumartesi 9da geldiler

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular