Neler Yeni

Millenicom modeme reset attım internet gitti

Mamyy

80+ Silver
Millenicom ekipleri geldi bağladı internet vardı sonra reset atmak istedim şifreyi unuttuğum için donra internette gitti ışıkların hepsi yanıyor ama internet yok @alpolojix / Leroxy

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Millenicom ekipleri geldi bağladı internet vardı sonra reset atmak istedim şifreyi unuttuğum için donra internette gitti ışıkların hepsi yanıyor ama internet yok @alpolojix / Leroxy
Modem arayüzüne gir ordan sana verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi gir yoksa bağlanamazsın

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
müşteri hizmetlerinden yeni kullanıcı adı şifre al

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem arayüzüne gir ordan sana verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi gir yoksa bağlanamazsın
Bana bir kullanıcı adı ve şifre vermediler ki
Dediğin şey modeme girerken ki kullanıcı sdı ve şifre mi admin falan yazıyorsun @K@dirr
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetlerinden yeni kullanıcı adı şifre al
Dediğin şey modeme girerken ki kullanıcı sdı ve şifre mi admin falan yazıyorsun @K@dirr

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Hayır ondan bahsetmiyorum modemde oturum açmak için gerekli kullanıcı adı ve şifre eğer mesaj yoluyla felan vermedilerse millrnicomq söyleyip isteyebilirsin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kurulum yapacaksın dostum. Firma size kullanıcı adı ve şifre verir.

Firma ile irtibata geçip alabilirsiniz.

Sözleşme imzaladığınızda size verilir modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ondan bahsetmiyorum modemde oturum açmak için gerekli kullanıcı adı ve şifre eğer mesaj yoluyla felan vermedilerse millrnicomq söyleyip isteyebilirsin
Burası mı ?

image.jpg

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,679
İsim
Taha yücel
Modem ara yüzünden verdikleri eposta sifreyi oraya kaydediyordum ben zyxel modemlerde biliyorum zyxel kullaniyorum ama farkli modellerde nasil yapiliyor bilmiyorum ama yine verilen o eposta ve sifreyi okutcan ama arayüz kismini bilmiyorum

Mamyy

80+ Silver
Modem ara yüzünden verdikleri eposta sifreyi oraya kaydediyordum ben zyxel modemlerde biliyorum zyxel kullaniyorum ama farkli modellerde nasil yapiliyor bilmiyorum ama yine verilen o eposta ve sifreyi okutcan ama arayüz kismini bilmiyorum
Yaptım ama bu sefer kırmızı ışık yanıyor sabit bir şekilde

kırmızı ışık sabit

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Yaptım ama bu sefer kırmızı ışık yanıyor sabit bir şekilde

kırmızı ışık sabit
Olması lazım nasıl ya ben daha bilmiyorum.

Top Bottom