Millenicom modeme reset attım internet gitti

Mamyy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
Millenicom ekipleri geldi bağladı internet vardı sonra reset atmak istedim şifreyi unuttuğum için donra internette gitti ışıkların hepsi yanıyor ama internet yok @alpolojix / Leroxy

müşteri hizmetlerinden yeni kullanıcı adı şifre al

Modem arayüzüne gir ordan sana verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi gir yoksa bağlanamazsın
Bana bir kullanıcı adı ve şifre vermediler ki
Dediğin şey modeme girerken ki kullanıcı sdı ve şifre mi admin falan yazıyorsun @K@dirr
Post automatically merged:

müşteri hizmetlerinden yeni kullanıcı adı şifre al
Dediğin şey modeme girerken ki kullanıcı sdı ve şifre mi admin falan yazıyorsun @K@dirr

Hayır ondan bahsetmiyorum modemde oturum açmak için gerekli kullanıcı adı ve şifre eğer mesaj yoluyla felan vermedilerse millrnicomq söyleyip isteyebilirsin

Kurulum yapacaksın dostum. Firma size kullanıcı adı ve şifre verir.

Firma ile irtibata geçip alabilirsiniz.

Sözleşme imzaladığınızda size verilir modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre.

Hayır ondan bahsetmiyorum modemde oturum açmak için gerekli kullanıcı adı ve şifre eğer mesaj yoluyla felan vermedilerse millrnicomq söyleyip isteyebilirsin
Burası mı ?

image.jpg

Millenicom ekipleri geldi bağladı internet vardı sonra reset atmak istedim şifreyi unuttuğum için donra internette gitti ışıkların hepsi yanıyor ama internet yok @alpolojix / Leroxy
Modem ara yüzünden verdikleri eposta sifreyi oraya kaydediyordum ben zyxel modemlerde biliyorum zyxel kullaniyorum ama farkli modellerde nasil yapiliyor bilmiyorum ama yine verilen o eposta ve sifreyi okutcan ama arayüz kismini bilmiyorum

Modem ara yüzünden verdikleri eposta sifreyi oraya kaydediyordum ben zyxel modemlerde biliyorum zyxel kullaniyorum ama farkli modellerde nasil yapiliyor bilmiyorum ama yine verilen o eposta ve sifreyi okutcan ama arayüz kismini bilmiyorum
Yaptım ama bu sefer kırmızı ışık yanıyor sabit bir şekilde
Post automatically merged:

kırmızı ışık sabit

Geri