MODEME RESET ATTIM İNTERNETİ KULLANAMIYORUM

Reaksiyon skoru
55
arkadaşlar internete reset attım modem Türk Telekom internet turknet modeme reset attım kullanıcı adı şifreyi yazdım ama olmuyor internet ışığı yanıyor interneti kullanamıyorum desteğede ulaşamıyorum arıyorum aramıyolsr mesai dışı diyolar

arkadaşlar internete reset attım modem Türk Telekom internet turknet modeme reset attım kullanıcı adı şifreyi yazdım ama olmuyor internet ışığı yanıyor interneti kullanamıyorum desteğede ulaşamıyorum arıyorum aramıyolsr mesai dışı diyolar
kullanıcı adı ve şifreyi nereye yazdım foto paylaşırsan yardımcı olalım

HATTIN ADSL MI VDSL Mİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HATTIN ADSL MI VDSL Mİ
FİBERMİ

nasıl düzelcek hocam bir fikriniz varmı
Müşteri hizmetlerini ara hızlı kurulum yaptır isim şifreyi kabul etmezse şifreni sıfırla yeni şifre göndersinler ben 2 kere öyle yaptım şifreyi doğru giriyorum ama kabul etmiyordu yeni şifre talep ettim yenisini kabul etti

Müşteri hizmetlerini ara hızlı kurulum yaptır isim şifreyi kabul etmezse şifreni sıfırla yeni şifre göndersinler ben 2 kere öyle yaptım şifreyi doğru giriyorum ama kabul etmiyordu yeni şifre talep ettim yenisini kabul etti
türknet mi hocam modem 2 yıllık türknete yeni geçtim

aga müşteri hizmetlerine ulaşmakta zahmetli dünden beri ulaşamadım

ve hocam şifre bize verdikleri kolay kurulum şifresi mi

türknet mi hocam modem 2 yıllık türknete yeni geçtim

aga müşteri hizmetlerine ulaşmakta zahmetli dünden beri ulaşamadım

ve hocam şifre bize verdikleri kolay kurulum şifresi mi
Tt kullanıyorum ben kolay kurulum yaparken sast vs seçtikten sonra kullanıcı adı şifre isteyen bölüm var oradaki şifredrn bahsediyorum onu sıfırlayınca düzelmişti benim

Tt kullanıyorum ben kolay kurulum yaparken sast vs seçtikten sonra kullanıcı adı şifre isteyen bölüm var oradaki şifredrn bahsediyorum onu sıfırlayınca düzelmişti benim
türknet adam gönderdi modem diyolar ama ne alaka sonuçta yanıyor ışıkları olmazsa yeni modem mi alıyim

Geri