Millenicom Pismanlıktır

Yusuf Sng

80+
Reaksiyon skoru
92
Yaklaşık 3 aydır Millenicom üzerinden 1000 Mbps limitsiz fiber internet kullanıyorum. İlk 1 ay herhangi bir sorun yaşamazken sonrasında hızım, sözleşmemde yazan 1000 Mbps olması gerekirken 80–90 Mbps seviyelerine düştü ve bu durum her gün yaşanmaya başladı. Canlı yayıncıyım ve internetten gelir elde ediyorum, bu hız sorunları nedeniyle yayın yapamaz hale geldim.

Sorun başladıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım, uzaktan kontroller yapıldı ve o dönem için sorun geçici olarak düzeldi. Ardından tekrar aynı problem yaşanınca ekipler gelip modemi değiştirdi. Modem değişiminden sonra yaklaşık 3 hafta kadar sıkıntısız kullandım ancak 27.01.2026 tarihi itibarıyla aynı sorun tekrar etti ve yine hızım çok düşük seviyelere indi.

her ay 1200 TL ödememi günü gününe yapıyorum, hiçbir borç veya gecikme durumum yok. Buna rağmen bugün yaklaşık 1 saattir müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak hatta bağlanamıyorum. Ödeme almaya gelince çok hızlı davranan bir firmanın, hizmete gelince aynı hassasiyeti göstermemesi beni ciddi anlamda mağdur etti. 2027 Ocak ayına kadar süren yeni bir sözleşmem olmasına rağmen bana taahhüt ettiğiniz hizmeti alamıyorum.

1 saatir müsteri hizmelerine baglanamıyorum gectiğim güne lanet olsun

Millenicom’dan, 1000 Mbps olarak sattığı hizmetin hız sorununu kalıcı olarak çözmesini ve işimi aksatmayacak şekilde kararlı, kesintisiz ve taahhüt edilen hızda internet hizmeti sunmasını talep ediyorum. Aksi halde tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

pismanlıktır gecmeyin kafanızı agritmayın

Ekler

• Ekran Görüntüsü (9).webp
    Ekran Görüntüsü (9).webp
    18.6 KB · Hit: 24
  • Ekran Görüntüsü (8).webp
    Ekran Görüntüsü (8).webp
    15.6 KB · Hit: 23
Herkes bir gün TurkNet'in tek yol olduğunu anlayacak...
Kardeşim bilmemne com bilmemne net falan bunların hepsi uydurma hikaye, git cayma hakkını kullan TurkNet'e geç. Cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor.

bölgemde genel arıza vardı 3 gün önce 6 saatte problemi çözdü türk telekom mahallemde herkesin interneti geldi benim internetim ardından 1 gün daha gelmedi telefonda türkiye çıkışlarında sorun vara kadar birçok farklı çeşit yalan söylediler 2.5 gün sonra internetim sessiz sedasız geri geldi bende başka bir servis sağlayıcıya taşıdım. Herşeyi anlarım ama müşteriye yalan söylemek nedir onu bir türlü anlayamadım işte.

Yaklaşık 3 aydır Millenicom üzerinden 1000 Mbps limitsiz fiber internet kullanıyorum. İlk 1 ay herhangi bir sorun yaşamazken sonrasında hızım, sözleşmemde yazan 1000 Mbps olması gerekirken 80–90 Mbps seviyelerine düştü ve bu durum her gün yaşanmaya başladı. Canlı yayıncıyım ve internetten gelir elde ediyorum, bu hız sorunları nedeniyle yayın yapamaz hale geldim.

Sorun başladıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım, uzaktan kontroller yapıldı ve o dönem için sorun geçici olarak düzeldi. Ardından tekrar aynı problem yaşanınca ekipler gelip modemi değiştirdi. Modem değişiminden sonra yaklaşık 3 hafta kadar sıkıntısız kullandım ancak 27.01.2026 tarihi itibarıyla aynı sorun tekrar etti ve yine hızım çok düşük seviyelere indi.

her ay 1200 TL ödememi günü gününe yapıyorum, hiçbir borç veya gecikme durumum yok. Buna rağmen bugün yaklaşık 1 saattir müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak hatta bağlanamıyorum. Ödeme almaya gelince çok hızlı davranan bir firmanın, hizmete gelince aynı hassasiyeti göstermemesi beni ciddi anlamda mağdur etti. 2027 Ocak ayına kadar süren yeni bir sözleşmem olmasına rağmen bana taahhüt ettiğiniz hizmeti alamıyorum.

1 saatir müsteri hizmelerine baglanamıyorum gectiğim güne lanet olsun

Millenicom’dan, 1000 Mbps olarak sattığı hizmetin hız sorununu kalıcı olarak çözmesini ve işimi aksatmayacak şekilde kararlı, kesintisiz ve taahhüt edilen hızda internet hizmeti sunmasını talep ediyorum. Aksi halde tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

pismanlıktır gecmeyin kafanızı agritmayın
geçmiş olsun tek yol türknet ben başka sağlayıcılarda çok sorun yaşadım türknete geçtikten sonra hiç sorun yaşaamdım

Bendede anormal yavaşlik var millenicomda bu gidişle bende sözleşme fesh edicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede anormal yavaşlik var millenicomda bu gidişle bende sözleşme fesh edicem
Uygun diye alalim dedik de ihtiyaç karsilamayinca uygunluğunda anlami yok

Geçen sene bişeyler oldu 15 gün internet kullanamadım o ay tam ücret istediler
müşteri hizmetlerine ulaştım zaten ayın yarısında internet yoktu niye tam para ödeyecem diye
bişeylere baktı kontrol etti internet kullanmısım sıstemde gozukuyormus
internet yokkende sıkıntıdan hergün arıza kaydı açtırmıştım
ablaya diyorum kı arıza kayıtlarım gorunuyor mu evet, evetse nasıl kullanmısım kullandıysam ben mal mıyım nıye kayıt actım
sonra nasıl olduysa faturanın yarısı için geçerli indirim verdiler onuda bu ay hesap kesim geçti bi daha ki ay yansıcak diye diye
4 ayda öyle oyaladılar sonra kapattırdım daha da bulaşmam

Herkes bir gün TurkNet'in tek yol olduğunu anlayacak...
Kardeşim bilmemne com bilmemne net falan bunların hepsi uydurma hikaye, git cayma hakkını kullan TurkNet'e geç. Cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor.
oda aynı rezalet belirli bir süreden sonra sana sormadan sınırlıyorlar ınterneti geri dönüş yok kafa larına göre işlem yapıyorlar

Türktelekom kendi altyapısında 1000 vermiyor ki.

Yürk telekom altyapısı kullanıyodum ama millenicom müşterisiydim, millenicom 12 gün internet vermedi bende türk telekoma geçtim, geçtiğim an internet geldi. Millenicom arıxa var türk Telekomdan kaynaklı diyordu ama ttye geçtiğim an sorun düzeldi

oda aynı rezalet belirli bir süreden sonra sana sormadan sınırlıyorlar ınterneti geri dönüş yok kafa larına göre işlem yapıyorlar
Birkaç aydır gigafiberdeyim, 100mbps kullanırken bi sorun yoktu.

Bende altyapi yok ta internetim cok kotu nasil bir seye gecebilirim altyapi yok mahallemde

Türktelekom kendi altyapısında 1000 vermiyor ki.
Türk telekom kendi fiber altyapısı üzerinden 1000mbps hizmet veriyor aylık 975tl ye 18 ay sabit fiyatlı paketi bağlattım ay başında

Millenicom'da 200-500-1000 Tt altyapıdan veriyor.
1769542324392.webp

Hepsinde sorun yaşanıyor; önemli olan ne kadar kısa sürede çözüldüğü.
Türknet'te de routeri resetledin mi net gidiyor; gelmiyor. Uzaktan kul. adı ve şifre giremiyorlar, cihazda abonenin gireceği kısımda yok.
Nanolay yani, o da ayrı komedi. Kendi cihazın yoksa netsiz kalıp, ekip gelmesini bekleyeceksin.😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,366
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri