Millenicom Şebeke Sorunu(pls yardım)

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Arkadaşlar 6 kasımda başvuru yaptım bugün aradığımda şebeke sorunu diyolar, port boş mu diye sorgulattım netspeed ten direkt adresime baktığımda altyapı bulamadık diyo yan binaya bakıyom port boş 16mbps,ve benim binamda üst katta dayım var internet bağlı türktelekom ama altyapı yok gösteriyo???

Arkadaşlar 6 kasımda başvuru yaptım bugün aradığımda şebeke sorunu diyolar, port boş mu diye sorgulattım netspeed ten direkt adresime baktığımda altyapı bulamadık diyo yan binaya bakıyom port boş 16mbps,ve benim binamda üst katta dayım var internet bağlı türktelekom ama altyapı yok gösteriyo???
TTneti arayarak adresime ait boş port var mı diye sorarak öğrenebilirsin.
Altyapı siteleri anlık olarak güncelleme yapmıyorlar.
Örnek olarak 1 hafta önce port açılmıştır sistem daha güncellenmemiştir.
Şebeke sorunu derken neyi kast ettiklerini anlamadım.

TTneti arayarak adresime ait boş port var mı diye sorarak öğrenebilirsin.
Altyapı siteleri anlık olarak güncelleme yapmıyorlar.
Örnek olarak 1 hafta önce port açılmıştır sistem daha güncellenmemiştir.
Şebeke sorunu derken neyi kast ettiklerini anlamadım.
altyapı sorgulatmak istiyorum dedim sorgulattı bana adresinize dair değer göremiyorum dedi daha dün ben internetten srogulattığımda 16mbps gözüküyodu boş port ta vardı ne oldu da bugün bişi görünmüyo

altyapı sorgulatmak istiyorum dedim sorgulattı bana adresinize dair değer göremiyorum dedi daha dün ben internetten srogulattığımda 16mbps gözüküyodu boş port ta vardı ne oldu da bugün bişi görünmüyo
Hmm,nedeninin sorduğunuzda bir şey dediler mi ?
Yüksek ihtimalle boş port yok.En kötü tekrar arayın sorgulatın tekrar değer göremiyorum dediğinde port sebebiyle göremiyorsa eğer telekoma gidip dilekçe verebilirsin.

Hmm,nedeninin sorduğunuzda bir şey dediler mi ?
Yüksek ihtimalle boş port yok.En kötü tekrar arayın sorgulatın tekrar değer göremiyorum dediğinde port sebebiyle göremiyorsa eğer telekoma gidip dilekçe verebilirsin.
hocam bulunduğum bölgede int kullanan fazla yok port olması gerek,hem çalışma falan yapıyo olmasınlar

İşte o yüzden arayıp sormanı sordum neden erişemedikleri öğren.
aga kız bişi bilmiyo ki altyapı yok diyo ama üst komşumda wifi aktif bağlı yani ve 1 2 gğn önce sorgulatmıştım 16 mbps desteklediği ve boş port olduğu gözüküyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte o yüzden arayıp sormanı sordum neden erişemedikleri öğren.
bzi bilemeyiz çalışma olup olmadığını diyolar bu ne **

aga kız bişi bilmiyo ki altyapı yok diyo ama üst komşumda wifi aktif bağlı yani ve 1 2 gğn önce sorgulatmıştım 16 mbps desteklediği ve boş port olduğu gözüküyodu

bzi bilemeyiz çalışma olup olmadığını diyolar bu ne **
Altyapı yok derken port yoktur anlamındadır.O zaman boş zamanında telekoma gidip dilekçe verirsin.Çalışma olup olmadığını onlar bilmiyorsa Allah biliyordur artık.

Altyapı yok derken port yoktur anlamındadır.O zaman boş zamanında telekoma gidip dilekçe verirsin.Çalışma olup olmadığını onlar bilmiyorsa Allah biliyordur artık.
Allahımmm deliricem

ne alaka aga başka adreslere baktığımda değerleri veriyo ama boş port gösteriyo saçma

Allahımmm deliricem

ne alaka aga başka adreslere baktığımda değerleri veriyo ama boş port gösteriyo saçma
TTnet gibi firmadan mantıklı bir açıklama beklemek hata.Evimde 24mbps hız alırken altyapım max 8mbps gösteriyordu.Bu işin tek çözümü telekoma gidip görüşmek,boş port dilekçesi doldurmak.Eğer uğraşamam diyorsanız bir süre sonra zaten port açılır.

TTnet gibi firmadan mantıklı bir açıklama beklemek hata.Evimde 24mbps hız alırken altyapım max 8mbps gösteriyordu.Bu işin tek çözümü telekoma gidip görüşmek,boş port dilekçesi doldurmak.Eğer uğraşamam diyorsanız bir süre sonra zaten port açılır.
beklicez ama başvuru yaptığımda boş port vardı neden şimdi gidince şey yaptılar

beklicez ama başvuru yaptığımda boş port vardı neden şimdi gidince şey yaptılar
Yani büyük ihtimal siz başvurunuz onaylandıktan sonra veya başvuru yaptıktan sonra port doldu nasıl oldu bilemiyorum fakat netspeed'e başvurduğunuzda net speed ttnete başvuruyor çünkü altyapı ona ait siz netspeed e başvurduktan sonra net speed ttnete başvurana kadar o arada port bitmiş olabilir.Tabi bu benim tahminim,Mesela 2 sene önce 16mbps kullanıyorduk altyapıda 16lık port yok dediler 8e zorla geçirttiler.Benim haberim yoktu 8 çok düşük hız olduğu için 24mbpslik port var mı dedim var dediler ona geçmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,912
Üyeler
186,813
Son üye
MarcoPASA
Geri