Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

Fiber destekli modemler normalde daha pahalı. Onun dışında o arkadaş modem bağlantı ayarlarını yapmadığından dolayı sıkıntı yaşıyor ve kullandığı modem Omni DSL. Aynı modemi @alpolojix / Leroxy kankam kullanıyor ,ki kendisi forumda internet hakkında en çok bilgisi olan kişidir, ve hiç bir sıkıntı yaşamadı.
Ben Alpolojix ile bir konuşayım o zaman.

O da Omni DSL kullanıyor, Extra geçecek.
Post automatically merged:

Bir de 500 tl demişsinde modem bu.

bende millenicom'a geçmeyi düşünüyorum tt'de günde 2 defa int gidiyor

O da Omni DSL kullanıyor, Extra geçecek.

Bir de 500 TL demişsinde modem bu.
İnternette n11'de 500tl gördüm :D
Çok pahalı değilmiş dostum. Bunu alırım sanırım

bende millenicom'a geçmeyi düşünüyorum tt'de günde 2 defa int gidiyor
Türk Telekom'un birşeyini bir daha kullanmam aga.

@Rennes dostum TT'den Millenicom'a geçersem cayma bedelini Millenicom'mu ödüyor ?

@Rennes dostum TT'den Millenicom'a geçersem cayma bedelini Millenicom'mu ödüyor ?
Taahhütsüz olarak bir ay bedava kullandırtıyorlar, taahhütlüde 200₺ ödüyorlar. Millenicom taahhütü 12 ay oluyor.

Taahhütsüz olarak bir ay bedava kullandırtıyorlar, taahhütlüde 200₺ ödüyorlar. Millenicom taahhütü 12 ay oluyor.
@Rennes hocam, eksik bilgi veriyorsunuz her konu altına :)

Millenicom taahhütsüz kullanımda fatura tutarına kadar cayma bedelini karşılıyor buraya kadar doğru fakat cayma bedeli, fatura tutarından düşükse ücretsiz kullanım sunmuyor.

Velevki cayma bedeli 200 TL ve 100 Mbps (110 TL) internet hizmeti alıyorsanız Millenicom'dan. Evet 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz fakat 50-60 TL gibi ( Benim geçiş döneminde 46TL idi ) ücretler varsa, bu sefer o tutarı karşılayıp geri kalan ücreti tahsil ediyor, yani faturaya yansıtıyor.

Yarın öbür gün birisi size, " Hani ücretsizdi. Para istiyorlar" gibi bir geri dönüş sağlarsa diye hatırlatmak istedim.

Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle
türktelekom altyapısı kullanıyor millenicom türknet'de sorgulama yap birde

35 de yeterlidir. Yani tabii ki kullanımınıza göre değişir. 6 Upload ile yayın da yapabilirsiniz. Taahhütüm olmasa ben de Millenicom'a geçmek istiyorum.
Tahattüt parasının yarısını hatta bir çoğu millenicom ödüyor

Yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim ama her konu altına yanlış bilgi veriyorsun yazmak yerine böyle bir hatan var yazsan ve bunu bana özelden bildiren daha iyi olur. Böyle herkesin içinde söyleyince kötü oluyor.
@Rennes hocam, eksik bilgi veriyorsunuz her konu altına :)

Millenicom taahhütsüz kullanımda fatura tutarına kadar cayma bedelini karşılıyor buraya kadar doğru fakat cayma bedeli, fatura tutarından düşükse ücretsiz kullanım sunmuyor.

Velevki cayma bedeli 200 TL ve 100 Mbps (110 TL) internet hizmeti alıyorsanız Millenicom'dan. Evet 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz fakat 50-60 TL gibi ( Benim geçiş döneminde 46TL idi ) ücretler varsa, bu sefer o tutarı karşılayıp geri kalan ücreti tahsil ediyor, yani faturaya yansıtıyor.

Yarın öbür gün birisi size, " Hani ücretsizdi. Para istiyorlar" gibi bir geri dönüş sağlarsa diye hatırlatmak istedim.

Sa bu modem var bende millenicom geçmeyi düşünüyorum bu modem vdsl destekliyormu?
Screenshot_358.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri