Neler Yeni

Millenicom ve Türknet

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Arkadaşlar şuan ttnet kullanıyorum ama taahüt bitiminde değişmeyi düşünüyorum. Millenicom ve türknetten altyapı sorgulaması yaptığımda millenicom max 73mbps türknet ise max 50mbps verebiliyor. Sorum şu hangisine geçmek mantıklı sebebiyle açıklarsanız sevinirim. Ayrıca millenicom kullananlar varsa deneyimleri nelerdir ? Ve son olarak iddia ettikleri rakamlara yaklaşıyorlar mı iki firma da ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Millenicom
Çok daha iyi müşteri hizmeti
Bazı paketleri ucuz.

Öbür paketlerin fiyatı aynı zaten.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
5 aydir millenicom kullaniyorum iddia ettikleri internetleri veriyorlar, daha her hangi bir sorun yasamadim ve musteri hizmetleri'de gayet iyi ilgililer.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom
Çok daha iyi müşteri hizmeti
Bazı paketleri ucuz.

Öbür paketlerin fiyatı aynı zaten.
İddia ettikleri hızı verebiliyolar mı hocam benim önceliğim bu konu biraz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 aydir millenicom kullaniyorum iddia ettikleri internetleri veriyorlar, daha her hangi bir sorun yasamadim ve musteri hizmetleri'de gayet iyi ilgililer
Çok teşekkür ederim 🙏

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
Arkadaşlar şuan ttnet kullanıyorum ama taahüt bitiminde değişmeyi düşünüyorum. Millenicom ve türknetten altyapı sorgulaması yaptığımda millenicom max 73mbps türknet ise max 50mbps verebiliyor. Sorum şu hangisine geçmek mantıklı sebebiyle açıklarsanız sevinirim. Ayrıca millenicom kullananlar varsa deneyimleri nelerdir ? Ve son olarak iddia ettikleri rakamlara yaklaşıyorlar mı iki firma da ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Hocam millenicomu tam bilmiyorum ama şikayeti olan çok diye biliyorum. Facebook gruplarında çok tartışan olmuştu aynı zamanda şikayet bölgenize göre değişebilir. Ben türknet kullanıyorum. alabileceğim maks hız 50MBPS 30-40 arası alıyorum. Müşteri hizmeti ve arıza kaydı yetkilileri ilgili...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam millenicomu tam bilmiyorum ama şikayeti olan çok diye biliyorum. Facebook gruplarında çok tartışan olmuştu aynı zamanda şikayet bölgenize göre değişebilir. Ben türknet kullanıyorum. alabileceğim maks hız 50MBPS 30-40 arası alıyorum. Müşteri hizmeti ve arıza kaydı yetkilileri ilgili...
Türknetin müşteri hizmeti vasat. Ayrıca dediğin gibi vaat ettikleri hıza ulaşılamıyor.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet fiyatı uygunmuş. Bu aldıkları ücret yeni modem ücreti değil mi yanlış anlamadım ? Ve kurulumu nasıl yapıyorlar acaba ?
Yeni modem ücreti.
Kuruluma en geç 3-4 gün içinde gelirler.

Top Bottom