Millenicom ve Türknet

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar şuan ttnet kullanıyorum ama taahüt bitiminde değişmeyi düşünüyorum. Millenicom ve türknetten altyapı sorgulaması yaptığımda millenicom max 73mbps türknet ise max 50mbps verebiliyor. Sorum şu hangisine geçmek mantıklı sebebiyle açıklarsanız sevinirim. Ayrıca millenicom kullananlar varsa deneyimleri nelerdir ? Ve son olarak iddia ettikleri rakamlara yaklaşıyorlar mı iki firma da ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Millenicom
Çok daha iyi müşteri hizmeti
Bazı paketleri ucuz.

Öbür paketlerin fiyatı aynı zaten.

5 aydir millenicom kullaniyorum iddia ettikleri internetleri veriyorlar, daha her hangi bir sorun yasamadim ve musteri hizmetleri'de gayet iyi ilgililer.

Millenicom
Çok daha iyi müşteri hizmeti
Bazı paketleri ucuz.

Öbür paketlerin fiyatı aynı zaten.
İddia ettikleri hızı verebiliyolar mı hocam benim önceliğim bu konu biraz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 aydir millenicom kullaniyorum iddia ettikleri internetleri veriyorlar, daha her hangi bir sorun yasamadim ve musteri hizmetleri'de gayet iyi ilgililer
Çok teşekkür ederim 🙏

Arkadaşlar şuan ttnet kullanıyorum ama taahüt bitiminde değişmeyi düşünüyorum. Millenicom ve türknetten altyapı sorgulaması yaptığımda millenicom max 73mbps türknet ise max 50mbps verebiliyor. Sorum şu hangisine geçmek mantıklı sebebiyle açıklarsanız sevinirim. Ayrıca millenicom kullananlar varsa deneyimleri nelerdir ? Ve son olarak iddia ettikleri rakamlara yaklaşıyorlar mı iki firma da ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Hocam millenicomu tam bilmiyorum ama şikayeti olan çok diye biliyorum. Facebook gruplarında çok tartışan olmuştu aynı zamanda şikayet bölgenize göre değişebilir. Ben türknet kullanıyorum. alabileceğim maks hız 50MBPS 30-40 arası alıyorum. Müşteri hizmeti ve arıza kaydı yetkilileri ilgili...

Hocam millenicomu tam bilmiyorum ama şikayeti olan çok diye biliyorum. Facebook gruplarında çok tartışan olmuştu aynı zamanda şikayet bölgenize göre değişebilir. Ben türknet kullanıyorum. alabileceğim maks hız 50MBPS 30-40 arası alıyorum. Müşteri hizmeti ve arıza kaydı yetkilileri ilgili...
Türknetin müşteri hizmeti vasat. Ayrıca dediğin gibi vaat ettikleri hıza ulaşılamıyor.

Evet fiyatı uygunmuş. Bu aldıkları ücret yeni modem ücreti değil mi yanlış anlamadım ? Ve kurulumu nasıl yapıyorlar acaba ?
Yeni modem ücreti.
Kuruluma en geç 3-4 gün içinde gelirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,775
Üyeler
187,888
Son üye
bl4zkowicz
Geri