Millenicom vs Netspeed | İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi.

?

• Millenicom - 35 Mbps + Vdsl Modem = Aylık 107 TL

• Netspeed - 35 Mbps + Vdsl Modem = Aylık 85 TL

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Vitriol

80+
Reaksiyon skoru
111
Başlıkta Belirttiğim Gibi ; Altyapım Max 55'e Kadar Destekliyor, Alacağım Paket %99 " VDSL MODEM + MİN 35 MBPS " Şeklinde Olacaktır.

Millenicom - 35 Mbps + Vdsl Modem = Aylık 107 TL
Netspeed - 35 Mbps + Vdsl Modem = Aylık 85 TL

Şeklinde İki Düşüncem Var, Millenicom İçin Herkes Tavsiye Veriyor Ancak Şikayet Çok Fazla Var.

Kararsız Kaldım Önerilerinizi Bekliyorum.

Başlıkta Belirttiğim Gibi ; Altyapım Max 55'e Kadar Destekliyor, Alacağım Paket %99 " VDSL MODEM + MİN 35 MBPS " Şeklinde Olacaktır.

Şeklinde İki Düşüncem Var, Millenicom İçin Herkes Tavsiye Veriyor Ancak Şikayet Çok Fazla Var.

Millenicom alacaksanız modemi ayrı alabilirsiniz. Millenicomun modemi çok iyi değil. :D

Fiyat farkı fazla.
Ama hizmet olarak milleni daha iyi diye duyuyoruz ve modemi sağlayıcılardan almanı önermem

Kendi sitesinde fiyatı 86 tl modem için kaç lira ödüyorsun ki ?

Genel olarak ISP'lerin verdiği dahili modem aygıtı yerine harici aygıt alınabilir. ISP'ler tarafından verilen modem aygıtları pek iyi olmayabilmekte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,332
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri