Neler Yeni

Türknet mi Netspeed mi tercih etmeliyim ?

Türknet mi ? Netspeed mi ?

• Türknet

Oylar: 23 69.7%
  • Netspeed

Oylar: 10 30.3%

• Oy kullanan toplam üye
    33

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Ben 1 yıl turknet kulladım müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım. Şimdi millenicom kullanıyorum gayet memnunum.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra ev internetimi değiştirmek için başvuru yapmayı düşünüyorum vodafone 16 Mbps kullanıyorum Türknet ve Netspeed üzerinden altyapı testi yaptım ikisinde de VDSL 100 Mbps destekliyor olarak çıktı taşınalı çok olmadı sanırım Fiber yok. Türknet max hız 140 TL var aklımda ama alabileceğim hız 100 Mbps nasıl olur bilmiyorum mesela adres değiştirdim altyapım artık daha yüksek hızları destekliyor diyelim hızım kendiliğinden artacak mı ? Netspeed`de de Ultimate VDSL diye bi paket gözüme çarptı 134 TL 100 Mbps ne yapmalıyım tercihim ne olmalı ?
türknet

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra ev internetimi değiştirmek için başvuru yapmayı düşünüyorum vodafone 16 Mbps kullanıyorum Türknet ve Netspeed üzerinden altyapı testi yaptım ikisinde de VDSL 100 Mbps destekliyor olarak çıktı taşınalı çok olmadı sanırım Fiber yok. Türknet max hız 140 TL var aklımda ama alabileceğim hız 100 Mbps nasıl olur bilmiyorum mesela adres değiştirdim altyapım artık daha yüksek hızları destekliyor diyelim hızım kendiliğinden artacak mı ? Netspeed`de de Ultimate VDSL diye bi paket gözüme çarptı 134 TL 100 Mbps ne yapmalıyım tercihim ne olmalı ?
Bence türknet, daha önceden türktelekom kullanıyorduk sürekli bir problem çıkıyordu akşamları internet hızı düşüyordu vs. sonradan türknete geçtik onlarda türk telekom altyapısını kullanıyorlar fakat hiçbir problem yaşamadım 1 yıl boyunca, gayet memnunum aldığım hızda şu şekilde. Birde müşteri temsilcisi yönünden çok eleştiren var fakat şimdiye kadar 1 kere m.t.'ine ihtiyaç duydum onda da rahatlıkla ulaşabildim herhangi bir sorun yaşamadım, onu diyenler neden diyor bilmiyorum gayette ulaşılabiliyor.
1655208509801.png

not: ben sorun yaşamadım fakat sizde internet sorunlu çıkar beğenmezsiniz memnun kalmazsınız 1 ay içinde ücretsiz zaten ondan sonra diğer firmalarada bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bence türknet, daha önceden türktelekom kullanıyorduk sürekli bir problem çıkıyordu akşamları internet hızı düşüyordu vs. sonradan türknete geçtik onlarda türk telekom altyapısını kullanıyorlar fakat hiçbir problem yaşamadım 1 yıl boyunca, gayet memnunum aldığım hızda şu şekilde. Birde müşteri temsilcisi yönünden çok eleştiren var fakat şimdiye kadar 1 kere m.t.'ine ihtiyaç duydum onda da rahatlıkla ulaşabildim herhangi bir sorun yaşamadım, onu diyenler neden diyor bilmiyorum gayette ulaşılabiliyor. Alıntıyı görüntüle
not: ben sorun yaşamadım fakat sizde internet sorunlu çıkar beğenmezsiniz memnun kalmazsınız 1 ay içinde ücretsiz zaten ondan sonra diğer firmalarada bakabilirsiniz.
Kullandığınız paket hangisidir acaba

arifbsrn

80+
merhabalar.
henüz tercihinizi yapmadıysanız seçeneklere COMNET'i de dahil etmenizi tavsiye ederim.
yaklaşık 4 aydır 69 TL'ye - 35 Mbps hız ile kullanıyorum.

Düşünürseniz, abonelik konusunda elimden geldiğince destek olmak isterim.

Referans kodum: CMT957KED

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom